Ali Koç iki ayrılığı açıkladı! 'Kesin olarak gidiyor'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haber Global'de çıktığı canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ali Koç iki ayrılığı açıkladı! 'Kesin olarak gidiyor'
Ali Koç iki ayrılığı açıkladı! 'Kesin olarak gidiyor'
GİRİŞ 31.08.2021 22:44 GÜNCELLEME 01.09.2021 09:36
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında açıklamalar yaptı.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde;

"Transferlerin kampa yetişmesi hakkında geçmişte söylemiştim, bu sezon son haftaya kalacağını söylemiştim. Bu konuda elimizi kolumuzu bağlayan bir UEFA tarafı var. Kadro boşaldıkça limitlerimiz rahatlıyor."

"UEFA, bizim yönetimimizin dışında olan bir durum. 2015-16'da -30 milyon hakkımız varmış, 16-17'de -20 milyon olması gerekirken 16.7 milyon eksik var. En kötüsü 2017-18, 10 milyon eksimiz olması gereken varken 57.5 milyon avro eksiğimiz varmış."

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a salvo! 'Cesareti varsa...'Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a salvo! 'Cesareti varsa...'

"Sezon sonu FFP anlaşmamız bitiyor"

"Yönetime gelince bizi UEFA'ya çağırdılar 'Bu ne rezalet?' diye. Men edilmedik, bizim anlattığımız vizyon ve yapmak istediklerimiz UEFA'nın kulağına doğru geldi. Biz, Trabzonspor ve TFF, Cenevre'ye gittik, orada sunum yaptık. Sezon sonu FFP anlaşmamız bitiyor. İnşallah bizi inceledikleri zaman başka bir anlaşmayla karşı karşıya kalmayız ve daha rahat hareket edebiliriz"

"Samatta kesin olarak gidiyor"

"Samatta kesin olarak gidiyor. Belki bitmiştir görüşmeleri. Diego Rossi'nin sağlık kontrolleri yeni bitti ve imzalar atıldı. Transfer bedeli yok. Caulker ile yollarımızı ayıracağız. Çin'den gelen teklifi reddetti. Türkiye'den çok iyi teklifler var. Biz kendisine yardımcı olmak istiyoruz"

Ali Koç Galatasaray'ın transferini duyurdu! 'Hayırlı olsun'Ali Koç G.Saray'ın transferini duyurdu! 'Hayırlı olsun'

'Perotti, Avrupa'da birkaç kulüple konuşuyor'

"Yollarımızı ayıracağımız ve bize zorluk çıkartan oyuncular var. Bize zorluk çıkartana, biz de zorluk çıkartırız. Perotti, Avrupa'da birkaç kulüple konuşuyor. Her türlü fesih edilecek"

Transfer müjdesi: Oyuncuyla anlaşma noktasına geldik

"Min-Jae kafa kafaya geldi, onu UEFA listesine yazdırabildik. Rossi yazdırılabilecek herhangi bir transfer bedeli yok. Geriye bir forvet kaldı. Hocamızın istediği sol tarafa 90 dakika ileri geri koşacak bir oyuncu... Oyuncuyla anlaşma noktasına geldik. 2 Eylül'e yetişecek mi göreceğiz."

"Mourinho alamadı, biz aldık"

"Min-Jae bence bir süper star. Avrupa'dan birkaç kişiye sorduk, 'Zamanınızı harcamayın, alamazsınız.' dediler. Geçen sene Mourinho'lu Tottenham, 14-15 milyon Euro teklif etti. Porto bizden öndeydi, İngiltere'den de bir takım istedi, biz aldık"

"Ahmet Nur Çebi, Ocak ayında size gelirse gönül koyarım dedi"

"Dorukhan, Beşiktaş'la anlaşamıyordu, Ocak ayında boşa çıkacaktı. İlgilenebileceğimizi söyledim. Ahmet Nur Çebi, Ocak ayında size gelirse gönül koyarım dedi. Biz de bir daha oyuncuyu düşünmedik"

"Kolasinac için bizimle temasa geçtiler"

"Kolasinac için bizimle temasa geçtiler, taleplerini söylediler. Yanlış hatırlamıyorsam 3 milyon imza parası, 3 milyondan 3 yıllık kontrat... Biz de ilgilenmedik."

'Hoca sistemi Mesut Özil üzerinden kurdu'

"Mesut'un hoca ile problemi varmış gibi bir hava yaratılıyor. İkisiyle de konuşmadım. Hoca o maçta Muhammed tercihini yaptı, kimse isminden dolayı oynamayacak. Vitor Pereira, sistemini Mesut'un üzerinden kurdu."

"Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, omuz omuza versin, her şey değişir"

"Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, omuz omuza versin, her şey değişir. Geçen yayıncı kuruluşa da söyledim. Son 2 yılda yapılan indirimlerle Lionel Messi'nin transferini Türk kulüpleri yaptı.

"Bu ülkenin, Fenerbahçe'ye bir teşekkür borcu var"

"3 Temmuz kumpası için açtığımız 250 milyon TL'lik tazminat davası sadece başlangıç. İlk davamızı, o yıl Şampiyonlar Ligi'ne gidememenin euro üzerinden maliyetini hesaplayarak açtık. Bu ülkenin, Fenerbahçe'ye bir teşekkür borcu var. Bu örgüt karşısında ilk duran, Fenerbahçe camiasıdır"

YORUMLAR 26
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Koc kesin olarak gidiyor. Gs ye transfer olacamis. Onursal baskan ilan edilecekmis
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce bu ulkenin neferidir. Herkes ölsün Fenerbahce yaşasın.
    Cevapla
  • WWW 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbol afaki bir sorun.
    Cevapla
  • Malazgirt...71 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ali Koç ne egoist ; Maurinho alamadı biz aldık demek egıistliğin diploması/ Bir Fener'li olarak utanıyorum yaa.....
    Cevapla
  • Gerçek Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten Fenerli olsaydın utanmazdın.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu caulker fenerin hepsinden iyi manyak bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle