Galatasaraylı taraftarlardan Zorbay Küçük'e tepki!

Galatasaray'ın Konyaspor ile oynadığı maçın 15. dakikasında hakem Zorbay Küçük, Mahir Emreli'ye sarı kart gösterdi. Taraftarlar bu pozisyonda kırmızı kart bekledi.

Galatasaraylı taraftarlardan Zorbay Küçük'e tepki!
Galatasaraylı taraftarlardan Zorbay Küçük'e tepki!
GİRİŞ 17.03.2023 22:55 GÜNCELLEME 18.03.2023 13:07
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 26. haftasında lider Galatasaray, Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 2-1 kaybeden sarı-kırmızılılarda taraftarlar sosyal medyada bir pozisyona yoğun tepki gösterdi.

Karşılaşmanın 15. dakikasında sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Leo Dubois'a sert bir müdahalede bulunan Ahmet Oğuz, bu pozisyonun ardından sarı kart gördü.

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır)

Galatasaraylı oyuncuların kırmızı kart beklediği pozisyonda mücadelenin hakemi Zorbay Küçük sarı kartına başvururken VAR hakemi Serkan Tokat ile konuştuktan sonra da kararını değiştirmedi.

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır)

Bu pozisyonun ardından Galatasaray taraftarı, hakem Zorbay Küçük'ün verdiği karara büyük tepki göstererek isyan etti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar pozisyonu sosyal medyada da gündeme taşıdı.

 

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 90
  • hak adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    sivas macida neredeydiniz bencil cikarci hak yiyen bir gurupsunuz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var kırmızıyla, asıl kırmızı kart rakip oyuncuya koşarak gelip saldıran Musleraya gorterilmeliydi,
    Cevapla
  • Shevchenko 1 yıl önce Şikayet Et
    Rakip oyuncunun gs tribünü tarafında işi ne gitsin kendi taraftarının olduğu bölümde sevinsin, taraftar sahaya atlayıp saldırsa suçlu taraftar mı olacak
    Cevapla
  • esra 1 yıl önce Şikayet Et
    Lale devri yeni başladı, Fenerbahçe şampiyon;;)
    Cevapla
  • corum05 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır GS lehine olmayan her durum suçmu ülkede başka takımlar yokmu Anadolu'da takım yokmu yeter artık istemiyorsanız 34 dışına çıkmayın kendiniz çalın kendiniz oynayın
    Cevapla
  • Insaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Musleranin Sehice yaptigi topla alakasi olmadan direkt futbolcuya saldirma maddesiyle kesin kirmizi karti vermedi.Musleranin bu ligde ayricaligi mi var? Diyecrksiniz ki Sehic seyirciyi tahrik ediyor.O ayri bir konu ve cezasi varsa da Muslera yine de saldiramaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle