Gaziantep

Gaziantep'te AK Parti'ye katılım

14:23 28 Ekim 2015
Gaziantep'te AK Parti'ye katılım

Daha önce MHP'yi destekleyen aralarında iş adamlarının da bulunduğu 15 kişiye AK Parti rozeti takıldı

Gaziantep'te daha önce MHP'yi destekleyen aralarında işadamlarının da bulunduğu 15 kişi, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. 

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, partiye katılan bir iş adamının iş yerinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, seçime sayılı günler kala Türkiye olarak bin yıllık kardeşliği, birlik ve beraberliği güçlü bir şekilde gösterme zamanı olduğunu belirtti.

7 Haziran seçiminin anılarının henüz hafızalarda çok taze olduğunu vurgulayan Çelik, "1 Kasım seçimlerine gidiyoruz. Bu seçimlere giderken önümüzde 4 gün kaldı. Bütün seçmenlerimiz bir karar verecek ve vatandaşlık hakkını kullanacak. Ama bu karar öylesine önemli bir karar ki Türkiye'nin istikametine yön verecek" dedi.

Meselenin sen-ben meselesi olmadığını, memleket davası olduğuna işaret eden Çelik, davanın ümmet ve büyük Türkiye davası olduğunu söyledi. Daha önce hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun bütün seçmenlerden 1 Kasım'da "tek başına iş başına" şeklinde mesaj verdiklerini anlatan Çelik, şöyle devam etti:

"Çünkü Türkiye yakın siyasi tarihimiz boyunca koalisyonlardan çok çekti. Geçtiğimiz 4 ay boyunca da koalisyon görüşmelerinden çok çekti. Bu süreçleri bizzat yaşadık. Bunun etkilerini hep beraber görüyoruz. Süreci belirleyecek milletimizin iradesi ve ferasetidir. Bugün farklı siyasi partilerden partimize gelerek güç ve destek vermek isteyen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte daha güçlüyüz. Ülkemizin istikametine birlikte karar vereceğiz." 

Partiye katılan iş adamlarından Mehmet Babacan ise beraberindeki 15 kişiyle AK Parti'ye katıldıklarını belirterek, "Bugüne kadar Gaziantep'te MHP'li yaklaşık 400 kişi AK Parti'ye katıldı" diye konuştu.

Konuşmaların ardından partiye katılan 15 kişiye milletvekili Çelik tarafından AK Parti rozeti takıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.