Gaziantep

Gaziantep'te "Tecrübe Konuşuyor" Projesi

21:41 20 Kasım 2015
Gaziantep'te "Tecrübe Konuşuyor" Projesi

Gaziantepsporlu Muhammet Demir ve şarkıcı Murat Kekilli gençlerle bir araya geldi

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Tecrübe Konuşuyor" projesi kapsamında, Gaziantepsporlu futbolcu Muhammet Demir ile şarkıcı Murat Kekilli, gençlerle bir araya geldi.

Gazikent Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programın moderatörlüğünü yapan TRT Spikeri Ersin Düzen, proje kapsamında hayatlarında önemli adımlar atmış kişilerle öğrencileri buluşturduklarını söyledi.

Kekilli, gençlerin, "15 yıl önce söylediğiniz şarkıların halen gençler tarafından tercih edilmesi nasıl bir duygu?" sorusuna, "Allah'ın bir lütfü oldu. Albüm için çok uğraştım" yanıtını verdi.

Başarmak için inanmanın şart olduğunu ifade eden Kekilli, "Hayalleriniz olmalı ve o hayallere inanmanız şart. Hayallerinizin peşinden mutlaka koşun. Ne yaparsanız yapın, hayallerinizin peşinden koştuğunuzda bir şekilde o hayal gerçekleşiyor" dedi.

Kırmızı siyahlı futbolcu Demir de futbolcu olma hayaliyle yaşadığını ve başka hiç bir şey düşünemediğini anlatarak, şu anda bulunduğu nokta da olmanın sevincini yaşadığını aktardı. 

Demir, çok daha büyük hayalleri olduğunu anımsatarak, "Bunun peşinden her zaman koşacağım. Çünkü beni buraya hayallerimin getirdiğini düşünüyorum. Çok zorluklar yaşadım, sakatlıklar, olumsuzluklar oldu. Bir şey öğrendim. Çalışacaksın, inanacaksın, hayallerinin peşinden gideceksin" diye konuştu.

Adı büyük takımlarla gündeme gelen Demir, transferle ilgili olarak şunları kaydetti:

"Bursa'da oynadığım zamanlar da teklif geliyordu. Buraya gelince bu süreç devam etti. 2-3 sezondur ara vermeden, sakatlanmadan oynayıp verimli olunca tabii ki ilgi artıyor. Bu durumdan çok mutluyum. Sözleşmem 1,5 sezon daha devam ediyor. Ben Bursaspor'da yetiştim. Hakikaten bana çok şey kattı, çok şey öğrendim. Ama Gaziantepspor'da futbolcu oldum. Bende çok farklı bir yeri var. Ben burada hakikaten çok mutluyum. Düşüncem açıkçası, 'nasipse olur' yönünde. Nasibin önüne hiçbir zaman geçemeyiz. Çünkü olacağı zaman hep oldu. 'Gittim galiba Gaziantepspor'dan' dediğimde hep bir engel çıktı, sakatlandım. Bir şekilde burada kaldım. Her seferinde bunu bir hayır olarak gördüm. Bundan sonrası için de böyle bakıyorum. Nasipse olur yoksa Gaziantepspor için her şeyi yaparım."

Konuşmaların ardından Kekilli, Milli Takım'a hediye etmek için hazırladığı "Ay Yıldız" şarkısının bir kısmını ve eski şarkılarını seslendirdi.

Program, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı'nın, gençlik merkezinde kursiyerler tarafından yapılan ebru sanatı tabloları katılımcılara hediye etmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.