Gaziantep

Elif Sarı lakaplı Y.E. adliyeye sevk edildi

11:59 26 Ağustos 2020
Elif Sarı lakaplı Y.E. adliyeye sevk edildi

Sosyal medyada kızı ile çıplak çekindiği fotoğrafları paylaştığı iddiasıyla gözaltına alınan Elif Sarı lakaplı Y.E. adliyeye sevk edildi.

Sosyal medyada ahlaksız paylaşımlarına çocuğunu alet ettiği ileri sürülen Elif Sarı takma isimli Y.E, Gaziantep'te gözaltına alındıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi

Sosyal medya hesaplarından ahlaksız paylaşımlar yaptığı ve bu ahlaksız paylaşımlara küçük yaştaki çocuğunu alet ettiği görülen Elif Sarı takma isimli Y.E hakkında Twitter'da #elifsaritutuklansin etiketiyle binlerce ihbar yapılmış, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde Y.E. Gaziantep'te gözaltına alınmıştı. Elif Sarı takma isimli Y.E'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

"@elif.antplii" rumuzlu İnstagram hesabının kullanıcısı olduğu ve Elif Sarı takma ismini kullandığı tespit edilen Y.E, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye girişi sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilere "Çok pişmanım" diyen Elif Sarı takma isimli Y.E, habercilerin "Neden böyle bir şey yaptın?" sorusuna ise "Ne bileyim ben" cevabını verdi.

Gerçek ortaya çıktı

"@elif.antplii" hesabındaki görüntülerdeki kişilerin yabancı uyruklu oldukları ve yurt dışında yaşadıkları tespit edilirken, konunun Türkiye ile bir bağlantısının olmadığı da anlaşıldı.

Y.E'nin bu görüntüleri sosyal medya üzerinden sağlayarak Türkiye'de yaşandığı algısı yaratmak istediği ve bunun için paylaştığı saptandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.