Gaziantep

Engellinin koltuk değneğinden uyuşturucu çıktı

14:28 15 Eylül 2020 2 Yorum Var
Engellinin koltuk değneğinden uyuşturucu çıktı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, minibüste yolculuk yapan engelli C.G.'nin koltuk değneğine saklanmış uyuşturucu ele geçirdi. C.G. ve yanındaki 2 kişi gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri C.G., M.B.ve B.C.'nin Gaziantep'ten uyuşturucu alarak ilçeye yolcu minibüsü ile dönecekleri bilgisi üzerine harekete geçti. İlçe girişinde uygulama noktası oluşturan ekipler, şüphelilerin bulunduğu minibüsü durdurdu. Ekiplerin, C.G., M.B. ve B.C.'nin üstünde yaptığı aramada suç unsuruna rastlanmadı. Polis, engelli olan C.G.'ye ait koltuk değneğinde yaptığı aramada ise yaklaşık 19 gram eroin ele geçirdi.

Uyuşturucuya el koyan ekipler, 3 şüpheliyi gözaltına alarak sorgulamak üzere emniyete götürdü.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • yalan 3 yıl önce Şikayet Et
    yapılcak belli adamın kanında eroin yoksa satıcı diye süphesiz tutuklanacak 1 gram üstü zaten içiciye girmiyor bu beyaz maddeler
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    engelliler geliri az kişiler genellikleive durumları itibarıylada az şüphe çekecek kişiler.buda kötü amaçlı kişilerin kendilerine yönelmesine ve kandırmasına neden oluyor.öyle ya,sokakta.ulaşım aracında,toplu bir mekanda gördüğünüz koltuk değnekli birinin eroin kuryesi olduğu aklınıza gelirmi....üstelik yardım etmek ister,yer verir,hatta cebine üç beş kuruş koyar ,elinizden gelen yaparsınız,acır merhamet edersiniz...ama bu zamanda babanın oğluna bile güvenmiyecen.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.