Gaziantep

10 yıldır kocasını kucağında taşıyor!

10:39 22 Eylül 2020 6 Yorum Var
10 yıldır kocasını kucağında taşıyor!

Gaziantep’te yaşayan 55 yaşındaki Fatma Bal, 10 yıl önce bir kaza sonucu felç olan kocasını kucağında taşıyor.

Gaziantep’te yaşayan 60 yaşındaki Abdullah Bal, 10 yıl önce bir motor kazası sonucu her iki ayağını da kullanamaz hale geldi. O günden sonra ise Fatma Bal, eşi Abdullah Bal’ın ayağı oldu. Eşinin günlük ihtiyaçlarını sırtında taşıyarak gideren vefalı kadın, kendisinin de şeker hastası olduğunu ve kocasını buna rağmen bir ömür sırtında taşımaya hazır olduğunu ifade etti.

“Eşim olmasaydı ben de olmazdım”

Abdullah Bal, "Ben 10 sene önce bir motosiklet kazasında ayaklarımı kaybettim. Benim halimden ancak benim gibiler anlar. Eğer eşim olmasıydı bende olmazdım. Beni sabah yatağımdan alıyor, akşam tekrar yatağıma koyana kadar ihtiyaçlarımı sırtında taşıyarak karşılıyor. Beni sabah tıraş ederek bir damat gibi yapıyor. Allah kendisinden bin kere razı olsun. Eğer o olmazsa benim hayatım da olmaz” dedi.

“Kocamı 10 senedir sırtımda taşıyorum”

Fatma Bal, "Eşim 10 senedir engellidir. 10 senedir sırtımda taşıyorum. Asla şikayetçi değilim. Eşim bana sağlığında çok iyi baktı. Kimseye muhtaç ettirmedi. Banyosunu yapıyorum, tıraşını yapıyorum. Günde 10 sefer sırtımda taşıyorum. Zor oluyor, ancak yapacak bir şey yok. Bende şeker hastasıyım, kocam yaşasın sırtımda taşımaya hazırım” diye konuştu.

Bal çifti evlerindeki tuvalet ve banyolarının engelliye uygun olmadığını belirterek, hayırseverlerin yardımıyla onarmak istediklerini söyledi. Bal çifti yaklaşan kış ayı dolayısıyla kendilerine kömür yardımı yapılmasını da istedi.
 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • ünsal özcan 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH seni ve eşini cennetine alsın oradada ayırmasın inşallah....sen insan görünümlü bir MELEKSİN .........
    Cevapla
  • ali dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    maşallah sana teyzem Allah bu dünya ve ahiretinde sana bu vefanın bu sevginin bu merhametinin karşılığını kat kat versin inşallah.. şimdi ki evliliklerin bitme gerekçelerine bakarsak şu zamane gençlerinin kesinlikle yapmayacagı bir hizmet Allah razı olsun bu insanlardan
    Cevapla
  • antep27 3 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücretli çalışan biriyim bu aileye yardım edemedim diye çok üzülüyorum ALLAH'ım yardımcıları olsun Mehmet Tahmazoğlu başkanım kesin duyar ve gereğini yapar.
    Cevapla
  • paşa44 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun İnşaallah mükafatını alırsın
    Cevapla
  • Ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım yardım etsin, ablamızada güç kuvvet versin. İnşallah hayır sever maddi durumu iyi olan vatandaşlarımız tez zamanda ihtiyaçlarını giderir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.