Gaziantep

Tartıştığı kocasını bıçakla öldürdü

15:27 06 Ekim 2020 5 Yorum Var
Tartıştığı kocasını bıçakla öldürdü

Gaziantep’te karı-koca tartışmasında kan aktı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 3 çocuklu karı-koca arasında çıkan tartışmada kan aktı. İki eş arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, iddiaya göre öfkeli kadın, eşini bıçakladı. Olay, dün gece ilçeye bağlı Mevlana Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre uzun süredir aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan Mehmet Taş ile eşi Şenel Taş arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu öfkelenen Şenel Taş, kocası Mehmet Taş’ı bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Mehmet Taş, kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden koca Mehmet Taş’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken eş Şenel Taş ise şüpheli olarak gözaltına alındı.
 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Anonim 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberlere bile çıkmıyor.Kadın öldürdüyse kesin geçerli bir sebebi vardır dimi?Şimdi ölen kadın olsaydı 1 hafta manşet ve 2-3 ay sonra da ara sıra haberlerdeydi.ADALET bunun neresinde???
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelsin kadın erkek farketmez
    Cevapla
  • Ertan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına namazımızı kılalım Kur'an'ımızı okuyalım her daim Allah diyelim Mevla sabrı verir şeytan uzak durur
    Cevapla
  • Mrrrr 3 yıl önce Şikayet Et
    Kasten adam öldürmekten bu kadına müebbet verilmeli ki diğer kadınlara örnek olsun yeter artık erkek cinayetine son ...bu kaçıncı her gün birisinin ölmesi mi lazim
    Cevapla
  • orhan38 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadin neden supheli olarak gözaltina alinmis anlamadim..Cinayeti islediyse supheli degil sucludur.Haberde cinayeti isledi deniyor zaten..Eger supheli ise o zaman karisindan supheleniliyor denilse daha dogru olmaz mi? Cinayeti kesin kadinin yaptigini yazip sonra da supheli denmesi trajikomik durum yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.