Gaziantep

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'ndan en büyük ikinci kütüphanede inceleme

15:57 26 Eylül 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'ndan en büyük ikinci kütüphanede inceleme

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi olan Şahinbey Millet Kütüphanesi’nin inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor.

Eğitime ve gençlere yönelik projeleriyle gönüllere taht kuran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Türkiye’nin en büyük ikinci kütüphanesi olacak olan Şahinbey Millet Kütüphanesi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BÜYÜK İMKÂNLAR SUNACAK

Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesinin Şahinbey'e yapılacağı müjdesini veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Millet Kütüphanemizin imkânlarını saymakla bitmez. Kütüphanemizde grup çalışma salonları, çocuk kütüphanesi, engelsiz yaşam kütüphanesi, yemekhane ve kafeterya, ücretsiz internet hizmetleri ile 24 saat açık olacak. Mimarisiyle, içindeki fonksiyonları ile 40 bin metrekare inşaat alanı ile 24 saat açık Millet Kütüphanemiz şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacağı gibi simge mimari yapılarından biri olacak. Gençlerimiz için bilgi kaynağı bir alan olacak" dedi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.