Gaziantep

Son dakika: Gaziantep'te arazide ölü bulunan 6 yaşındaki kız çocuğunun katili annesi çıktı

19:03 31 Ocak 2023 15 Yorum Var
Son dakika: Gaziantep'te arazide ölü bulunan 6 yaşındaki kız çocuğunun katili annesi çıktı

Gaziantep'te yaşanan tüyler ürpertici olayda, vatandaşlar tarafından boş bir arazide ölü bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu Aya Necmi’nin katili gözaltına alınan annesi çıktı. Katil anne N.C, 'kasten öldürme suçundan' tutuklandı.

Olay, Şahinbey ilçesi Serinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde mahallede bulunan boş arazide yerde hareketsiz şekilde yatan bir çocuğu fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları değerlendirmede hareketsiz şekilde yatan kız çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından boş arazide ölü bulunan çocuğun 6 yaşındaki yabancı uyruklu A.N. olduğu tespit edildi.

CENAZESİ YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Talihsiz çocuğun cansız bedeni, olay yerindeki çalışmaların ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. A.N. isimli çocuğa ait ceset, adli tıpta tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

KÜÇÜK KIZIN KATİLİ ANNESİ ÇIKTI

Suriye uyruklu 6 yaşındaki Aya Necmi’nin cesedinin bulunması ile ilgili gözaltına alınan annesi N.C., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. 

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • 6284 iptal edilsin. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Türkiye iyi olacak gibi ama, Sadece bu, toplumsal ahlak, kadın erkek hukuku, çocuklar gibi toplumsal ve ailevi meselelerde ben eski Türkiye yi istiyorum.
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Suçun karşılığı o suçu işlememeye zorlayacak kadar büyük olmalı. Eğer suçun karşılığı suçluyu koruma adına düşük olursa suç miktarı azalmaz artar.
    Cevapla
  • E.B 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet televizyonlarda vs kamu spotu şeklinde yapılabilir yapılmalı !
    Cevapla
  • Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden hep adana haberleri okurduk şimdi de Antep
    Cevapla
  • gfhghg 1 yıl önce Şikayet Et
    ben ne zaman tv de kötü bir haber duysam kesin antep de olmuştur derim ve %99 doğru çıkar malesef
  • erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Son günlerde çok kötü haberler çoğaldı. Kızını öldüren babalar, anneler.. Karısını çocuklarını öldüren 86 yaşındaki dedeler, bu işe bir dur demek lazım. Bence seçimden sonra hükümet yol, köprü vb hizmetlerin ötesinde bu işlere çok büyük önem vermeli. Eğitim mi, cezalar mı, dini nitelikli eğitim mi, neyse bu işe dur demeliyiz artık.
    Cevapla
  • adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlara İman aşılanmazsa sonucu bu oluyor. Allah korkusu bir kalpte yoksa o kalp şeytanın yurdu oluyor. Tıkpı yeni KABİL'ler yetişiyor.
  • Ter 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi seneye düzeli ama ahlaki cöküntü cok büyük 60 senemizi alır
  • Fethi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğunu öldürecek zihinde olan kişiler herkesi rahatça doğrayabilirler ve bunlar hergün sokaklarda, trafikte
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.