Samsun’da tramvayda insanlık dersi veren gencin yalınayak olarak yürüdüğü yeni görüntüler ortaya çıktı. Yaptığı insanlıkla gündem olan gencin, Irak uyruklu olduğu sanılıyor.

Samsun’da tramvayda yolculuk eden ve ismi henüz bilinmeyen genç, tramvaydaki bir çocuğun ayakkabısının olmadığını fark ederek, ayağındaki ayakkabıyı çıkarıp çocuğa giydirdi. Ayakkabılarını çocuğun ayağına giydiren genç, ayakkabıları bağladıktan sonra yoluna yalınayak devam etti. O anlar tramvaydaki başka bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Ayakkabılarını küçük çocuğa giydiren ve sergilediği örnek davranışla adeta insanlık dersi veren gencin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Gencin Atakum ilçesi Mimar Sinan İstasyonu'ndan tramvaya biniş anı ile Canik ilçesi Samsunspor İstasyonu'nda tramvaydan inerek yalınayak yoluna devam etmesi SAMULAŞ’ın güvenlik kameralarına yansıdı.

Yaptığı insanlıkla gündem olan gencin, Irak uyruklu olduğu sanılıyor.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Ahmet aslan 05.05.2018 20:18
    Kimse kusura bakmasın da bu devirde kimse ayakkabım yok diye yalın ayak gezmez. Camiden çalar yine giyer. Suistimal etmek için yapılan bir hareket bariz belli.
  • Arif 04.05.2018 19:12
    Eşekten düşenin halinden ancak eşekten düşen anlar. Başka bir tabirle damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
  • HarunG 04.05.2018 08:41
    Herkes takdir ediyor ama o guzel davranisi yapmaya kimse niyetli degil gibi diyen arkadas.... memlekette her iyilik eden kameralara takilmiyor desek nasil olur? Bu kadarda kotumser olmiyalim. sen kendi iyiliklerini youtube da paylas burayada linkini verde seyredip ibret alalim.
  • zafer gülten 03.05.2018 18:44
    bugün piyasada 20 -25 tl ye kullanışlı spor ayakkabılar var,bazı eski satan yerlerde 5 -10 tl civarı eski ayakkabılar var,bide halkımızın ölen kişilerin ayakkabısı yeni dahi olsa kapı önüne koymak gibi geleneksel adedi var. sonra trambay ücreti İstanbul da 4 tl,orda da o civardadır. trambaya binmeye para bulan biri,eskide olsa 5-10 tl ye bir ayakkabı alamıyormu,. artık otobüslerde kamera olduğunu,herkeste kameralı telofon olduğunu,bu gibi şeylerin çekilip,haber yapanlara gönderildiğini de bilmeyen yok. yorum yaparken iyi ce bir düşünmek lazım.
  • ecdad 03.05.2018 18:27
    irakli ise demekki dertli dertliden anliyor .... bende eskiden böyleydim diye sükür edip yardim etmis olabilir... herkes davranisini cok güzel buluyor ama kimse o davranisi yapmaya pek niyetli degil gibi ...
Daha fazla yorum görüntüle