Giresun

Yağlıdere'de güvenlik toplantısı yapıldı

15:24 30 Kasım 2017
Yağlıdere'de güvenlik toplantısı yapıldı

Yağlıdere'de Kaymakam Hasan Uğuz başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı.

Kaymakam Uğuz, Oruçbey Mahallesinde yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, köy ve mahalle muhtarlarını kapsayacak şekilde her ay ayrı bir yerde güvenlik ve halkla buluşma toplantıları düzenlendiğini söyledi.

Vatandaşlardan yayla evlerinde erzak ve yaşamsal malzeme bırakmamalarını isteyen Uğuz, "Hassas bir dönemden geçiyoruz. Bu konuda halkımızdan daha duyarlı olmalarını istiyoruz.'' dedi.

Toplantıya, Belediye Başkan Vekili Abdullah Çakıroğlu, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez, Emniyet Amiri Enes Çakır, Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, kurum müdürleri, köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.









YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.