Giresun

Giresun’da endişe veren koronavirüs tablosu!

15:13 14 Ağustos 2020 2 Yorum Var
Giresun’da endişe veren koronavirüs tablosu!

Hayat Eve Sığar uygulamasında Giresun’un Korona virüs tablosu endişe veriyor. Riskli bölgeleri gösteren haritada yayılımın arttığı gözlemlenirken ilçelerde de riskli bölgelerin artışı devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından Koronavirüs yayılımını ve riskli bölgeleri gösteren “Hayat Eve Sığar” uygulamasında özellikle merkez İnönü caddesi, Gazi caddesi ve Gedikkaya mahallesi çok riskli bölgeler olarak ifade edilirken Bulancak, Keşap ve Tirebolu’da yoğunluk olduğu görülüyor.

Gurbetçilerin ve fındık hasat mevsimi olmasından ötürü bölgeye gelen mevsimlik tarım işçilerinin etkisiyle hastalığın yayılımının hızla arttığı ifade edilirken, İl Sağlık Müdürlüğü’nden güncel vaka, can kaybı ve ağır hasta sayılarıyla ilgili bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Hilal biyikci 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla yayilmamasi hata adamlarin test sonuclari pozitif cikmis ailecek lakin hastanede girmedikleri delik kalmadi bu nasil işti anlamadim valla bir yetkilide cikipda demediki evinize gidin yada hastanede bir yerde karantinaya alim olmadi 5 saat boyunca hastanede kaldilar ve gezdiler boyle sorumsuzluk olamaz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Yayilmamasi hata zaten adamlarin testi pozitif cikmis ailecek lakin her delige girdi ciktilar tam 5 saat resmen hastanede gezdiler ve hic bir yetkili cikip da onlari bi tarafa toplayip evine karantinaya yada hastanede karantinaya almadi böyle bir sorunsuzluk görmedim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.