Giresun

15 yaşında! Evlenmek için kaçtı, ailesine teslim edildi

05:07 25 Ekim 2020 2 Yorum Var
15 yaşında! Evlenmek için kaçtı, ailesine teslim edildi

Giresun’un Görele ilçesinde yaklaşık bir hafta önce sevgilisiyle kaçtığı öğrenilen 15 yaşındaki genç kız jandarma tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre, ilçenin Beşirli Köyü'nde Gülseren A., İlçe Jandarma Komutanlığı'nı arayarak köye ekmek dağıtımı yapan 27 yaşındaki Ahmet D. isimli şahsın aracı ile kızı Tuğba A.'yı kaçırdığı ihbarında bulundu.

Yapılan ihbarın ardından harekete geçen jandarma ekipleri, 15 yaşındaki Tuğba A. ile Ahmet D.’nin bir yayla evinde saklandıklarını tespit etti. Tuğba A . ile Ahmet D’nin evlenmek maksadıyla kaçtıkları öğrenilirken, 15 yaşındaki Tuğba A. ailesine teslim edildi. Ahmet D. adli işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • alpagu 3 yıl önce Şikayet Et
    din eğitimi yok,erkek kız karışık eğitim,ne olacak bu ülkenin hali,iman ahlak zühd takva nerede acaba,nereye gidiyor bu ahlak seviyesiyle bu ülke,
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah'ın şu yaşta evlenin diye bir emri yok. Kitabımızın genelinden anlaşıldığı üzere evlilik zamanıyla ilgili bir çok kıstas var. Gerçekten bunu dert edinenler biraz vakit harcayıp incelesin. Benim anladığım: biyolojik olarak çocuk olanlar evlenemez, ergenliği biyolojik olarak tamamlayanlardan ruhsal ve zihinsel gelişimini evlilik bilincine ulaştıranlar evlenebilir. Buda o ülke yada coğrafyanın gelenek görenek ve kamuoyunun kabulü ile kanunlarla tarif edilebilir. Günümüz şartlarında suistimalede açık olduğundan bir yaş sınırı konmuştur. Ama kanunda evlilik yaşı tutmayanların sevgililik yaşının bir alt sınırı yoktur. Sıkıntı burada.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Serbay 3 yıl önce Şikayet Et
    Kızın yaşı küçük evet ama bir yandanda evlilik dışı yasak ilişkilere önlem yok Allah yardım etsin ahir zaman .
    Cevapla
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman görünüp Avrupalı gibi yaşıyoruz Batılılaşmamız 80 lerde fırtına gibi dallas dizisiyle cayar ve sualinle başladı marya ve hansala devam ediyor sene 2020 bu zamanda evlilikte ne özgür yaşamak varken.Bu millet ya özüne dönecek yada Hristiyan Avrupa gibi yaşayacaktır.
    Cevapla
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    egitim sart.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne eğitimi bu
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.