Kütahya'da emekliler için ucuz konut girişimi

 Türkiye Emekliler Derneği Kütahya Şube Başkanı İlhan Bintez, Kütahya'da emeklilerin ev sahibi olabilmeleri için girişimlerde bulunduklarını bildirdi.

Kütahya'da emekliler için ucuz konut girişimi
Kütahya'da emekliler için ucuz konut girişimi
GİRİŞ 17.08.2015 20:07 GÜNCELLEME 17.08.2015 20:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bintez, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya Valiliği kanalıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ), Kütahya'da emeklilerin düşük taksitlerle ev sahibi olabilmeleri için çalışma başlatılması yönünde başvuruda bulunduklarını söyledi.

Dernek olarak konut sahibi olamamış üyelerin konut sahibi olması için başlattığı çalışmalara hız verdiğini ifade eden Bintez, şunları kaydetti:

"TOKİ'ye gönderdiğimiz yazının cevabına istinaden bizde alan veya arsa belirlenmesi için belediye başkanlığımıza müracaat ettik. Gelen yazıda, 'Taleplerin toplanmasında ve daha sonra gerçekleştirilecek iş ve işlemler için valiliğin, belediyenin taahhüdü gerekmektedir' ifadesi yer almaktadır. Yine aynı yazıda 'Taahhüt verilmesi halinde önerilen alan-arsa üzerinde konut projesi yapılması idaremiz tarafından değerlendirilecektir' denilmektedir. Bu yazışmalar sonunda durumu belediye başkanlığımıza iletilmiş olup sonucu beklemekteyiz. Belediyemiz ve sayın başkanımızın dar gelirli emeklimizin bir an önce ev sahibi olması için gerekli çalışmayı yapacağından tereddüdümüz bulunmaktadır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • nuri.. 8 yıl önce Şikayet Et
    neden dul ve yetimler için gecerli değil?onlarında ihtiyacı yokmu sıra bekledik sogukta o kdr insan para yatırdı sonra dul ve yetimler katılamaz diyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu