HDP'liler kendilerini koruyan polisi taşlayınca...

Kocaeli'de HDP İlçe Teşkilat binasından polise taş atıldığı haberini alan vatandaşlar, taş atanlara saldırmak istediler.

HDP'liler kendilerini koruyan polisi taşlayınca...
HDP'liler kendilerini koruyan polisi taşlayınca...
GİRİŞ 10.09.2015 05:08 GÜNCELLEME 10.09.2015 05:30
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Darıca Osmangazi mahallesi Lokman Hekim caddesi akşam saatlerinde başlayan gerginlik polisin erken davranmasıyla büyümeden önlendi. Edinilen bilgiye göre iki gündür HDP Darıca İlçe Örgütü binasında ellerinde sopalarla nöbet tutan kişiler, bina çevresinde bulunan ve binanın güvenliğini sağlayan polis ekiplerine taş atmaya başladılar.  

HABERİ ALAN HDP BİNASINA KOŞTU

Durumu haber alan ilçe halkından vatandaşlar, polise saldıran kişilere tepki göstermek için binaya doğru yürüyüşe geçtiler. Yaklaşık 250 kişilik grup, binaya giden yol üzerinde önlem alan polis ekipleri tarafından engellenmek istendi. Polisin tüm ikazlarına rağmen dağılmayan guruba polis ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı. 

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Tazyikli su ile müdahale edilen grup ara sokaklara dağılarak yeniden HDP binasına doğru ilerlemek istedi. Grubu takip eden çevik kuvvet ekipleri de ara sokaklardan HDP binasına geçmek isteyen kişileri engellemeye çalıştı. Çıkan olaylarda polis 5 kişiyi gözaltına alırken olumsuz bir duruma karşılık HDP binası önünde yoğun güvenlik önlemleri alınmaya devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 17
  • MİLLET 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş bu asvaltı döken belli kepçe belli silindir belli.Alsınlar bunları gözaltına son iki yıl içinde asvaltladıkları her yeri biliyorlardır.çıkarsınlar haritayı.Bizim nokta atışlarla biran önce çözüme gitmemiz gerek hergün ciğerimiz yanıyor.
    Cevapla
  • dipnot 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlara ilaç veriyor, keş bunlar, sonrada istedikleri şeyleri yaptırıyorlar, adam sabaha kadar değil bir ay bile avazı çıktığı kadar bağırır
    Cevapla
  • aliço 8 yıl önce Şikayet Et
    darıcalı ne güzel özetlemişsin be kardeş
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı hak bu milleti dinden imandan vatandan ayırmasın. Milletin son günlerdeki duyarlılığı gözlerimizi yaşarttı. Kalbimizi titretti. İnşaallah devletimiz provakatörlere fırsat vermeyecektir.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    onlar polise taş atacak vatandaş tepki gösterip hdp binasını yakacak bu sefer binamızı yaktınız diye saldırıya geçecekler çatışma çıkacak belki içlerinden biri silahını çekip birini vuracak olaylar büyüyecek sakın ha şimdilik vatansever olarak gösteriler yapmayalım.çatışma zamanı geldiğinde çatışırız evvelAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!