IŞİD’e katılmak isteyen 11 kişi yakalandı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde, IŞİD’e katılmak için Türkiye’den Suriye’ye geçmeye çalışan 11 kişi askeri yasak bölgede yakalandı.

IŞİD’e katılmak isteyen 11 kişi yakalandı
IŞİD’e katılmak isteyen 11 kişi yakalandı
GİRİŞ 11.09.2015 16:00 GÜNCELLEME 11.09.2015 16:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Elbeyli ilçesine bağlı Çıldıroba köyü sınır hattında, Türkiye’den Suriye’ye yasa dışı yollarla geçmek isteyen ve terör örgütü IŞİD’e (DAEŞ) katılacakları değerlendirilen 6 Doğu Türkistan, 1 İsviçre, 3 Libya ve 1 Fas uyruklu olmak üzere 11 kişi yakalandı.

Yakalanan kişiler ile birlikte 1 adet tablet, 6 adet cep telefonu, 2 adet diz üstü bilgisayar, 1 adet taşınabilir hard disk ele geçirildi.

Öte yandan, Akçabağlar Köyü Suriye sınır hattında Öncüpınar Hudut Karakolu ekipleri tarafından icra edilen devriye faaliyeti esnasında Türkiye’ den Suriye ye geçmeye çalışan İngiliz M.P. isimli şahıs yakalandı. M.P. hakkında Askeri Yasak Bölge İhlali suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • müslim 8 yıl önce Şikayet Et
    bari islam cephesine katılın. ne ahmaklar var..
    Cevapla
  • nazım 8 yıl önce Şikayet Et
    işid yahudi teşkilatıdır.Müslüman kanı akıtmak için o bölgededir
    Cevapla
  • Hikmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he. Vallahi zerre kadar Daeş'i sevmem ama Iraktaki siyasi durumu görmezden gelip, çıkış sebeblerini irdelememek çokça doğru bir yaklaşım değildir. Her şeyi Abd-İsrail-İngiltere yaptı diyip, bu durumlara inanma hastalığından sanırım kurtulmamız lazım...
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk 2-3 senedir devamlı eleman topluyor onları kamplarda eğitiyor silah kullanma saldırma eğitimlerii propagandalar herşeyi yapıyor polis mit halk ve hükümet bunu bildiği halde hiçbişey yapmıyor. ama iş islamcılara dayandığında devlet harekete geçiyor ilginç bir devlet. islamcılar bu devlete ne yaptı???
    Cevapla
  • Musab 8 yıl önce Şikayet Et
    Daeş'e katılmak için akıl sağlığı ve islami ilimden yoksun olmak gerekiyor yada müslüman öldürmekten hoşlanan sadist olmak gerekiyor.
    Cevapla
  • Aysel 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte örnek ne dene bilirki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü