Ahmet Hakan'a saldıranların ilk ifadesi

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a saldırı iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüphelinin kimlikleri belli oldu. Şüpheliler ilk ifadesinde şöyle dedi:

Ahmet Hakan'a saldıranların ilk ifadesi
Ahmet Hakan'a saldıranların ilk ifadesi
GİRİŞ 01.10.2015 11:15 GÜNCELLEME 01.10.2015 16:51
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a saldırıda bulunan 4 şüphelinin kimlikleri belirlendi. Şüpheliler Ahmet G., Kamuran E., Fuat E. ve Uğur A.. Şüphelilerden Uğur A., saldırıda kullandıkları aracın kiralandığı şirketin sahibinin kardeşi. Şüphelilerden 2'sinin daha önceden tehdit, yaralama ve narkotik madde kullanmak suçlarından poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Şüphelilerin ilk sorgularında trafik nedeniyle tartıştıklarını aralarında itiş kakış yaşandığını söyledikleri öğrenildi.

Polis, olayda bir azmettirici olma ihtimaline karşı şüphelilerin bilgisayar, telefon gibi özel cihazlarını incelemeye aldı.

Polis yetkilileri, Ahmet Hakan'ın Cem Uzan'la twıtter'deki bir tartışması olduğu bilgilerinin de yer aldığını, bunun da incelendiğini söylediler.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • ben 8 yıl önce Şikayet Et
    saldrıyı yapan dörtlüye sesleniyorum: insan bi haber verir yav ne kadar üzüldüm
    Cevapla
  • ben 8 yıl önce Şikayet Et
    saldrıyı yapan dörtlüye sesleniyorum: insan bi haber verir yav ne kadar üzüldüm
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    ne varkı bunda hergün trafikte yuzlerce kişi tartışıyor bunlar bieaz ileri gitmişler....veya bunlar bir gazeteciyi dövmüşler tek sorun bumu yani?memleketin gerçegi bu kardeşim karısın halkın içine biraz cabuk alışırsınız:)
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Hakan'a saldırı haberini biz duymadan ABD ve İngilizler duymuş ve Büyükelçileri Twitter den hemen olayı şiddetle kınadıklarını belirtmişler.Bunun basın özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olduğunu söylemişler.Keşke bu hassasiyetlerini Onlarca şehitlerimiz içinde gösterseler.Ahmet Hakan'a yakında NOBEL ödülü verilebilir kimse şaşırmasın.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    hürriyet gazetesi, Ahmet Hakana yapılan saldırıyı, 2 şehidimizin haberinden daha önemli tuttu.sabahki 2 şehidimizin haberini bile daha önemli tuttu. İşte bunların gazeteciliği böyle tarafsız. yazıklar olsun bu bencilce davranışa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi