Demiryolu işçisi İbrahim Çivici'ye tatil müjdesi

20 yıllık TCDD çalışanı İbrahim Çivici’nin hikayesini duyan ve çok etkilenen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, aileye müjde verdi.

Demiryolu işçisi İbrahim Çivici'ye tatil müjdesi
Demiryolu işçisi İbrahim Çivici'ye tatil müjdesi
GİRİŞ 07.11.2015 10:21 GÜNCELLEME 08.11.2015 08:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Change.org sitesinde 80 bini aşkın kişinin tatile gitmesi için imza verdiği ve AlJazeera Turk’un haberiyle gundeme gelen İbrahim Çivici’ye Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’den müjde

Başkan Demir, 20 yıldır tatil yapamayan İbrahim Çivici ve ailesini kendi seçeceği veya görmeyi arzu ettiği bir tatil beldesinde, tatile gönderecek

İbrahim Çivici, Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yaşıyor. 20 yıllık TCDD çalışanı. Onun işi yol bekçiliği… Her gün yaz kış demeden, 15 kilometrelik yolu yürüyüp, rayların güvenliğini sağlıyor.

Yazın kavurucu sıcakta, kışın dondurucu soğukta usanmadan görevini yapan İbrahim Çivici’nin en büyük motivasyonu, yanından geçen trenlerin makinistlerinin kendisine selam vermesi ve el sallaması…

İbrahim Çivici, yanından selam vermeden geçip giden bir makinist olduğunda da hüzünleniyor, üzülüyor…

İbrahim Çivici’nin hikayesini duyan ve çok etkilenen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, aileyi tatile gönderme müjdesi verdi. Bir gülümsemenin, içten bir selam vermenin en basit ama en güzel iletişim şekillerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Demir, kendilerinin de bunu çok önemsediğini belirtti. Belediyenin her alanda çalışanından bunu isteyen Başkan Demir, ekibinden vatandaşa karşı özellikle güleryüzle muamele beklediğinin altını çizdi.

İbrahim Çivici’nin 20 yıldır tatil yapamamasından da üzüntü duyan Başkan Demir‘den aileye müjde geldi. İbrahim Çivici ve ailesi, kendi istedikleri bir tatil beldesinde tatil yapabilecek ve tüm masraflar Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir tarafından karşılanacak.



İbrahim Çivici’nin hikayesi ilk olarak change.org da Rukiye Demirkan tarafından duyuruldu. Tatile gitmesi için açılan kampanyayı 80 bini aşkın kişi imzaladı.

YORUMLAR 10
  • Şafak 8 yıl önce Şikayet Et
    Saygıdeğer başkanım Rabbim sizden Razı olsun.
    Cevapla
  • çalışan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede tatile gitmeyen bunun gibi kaç kişi var...yarısından fazla
    Cevapla
  • kml 8 yıl önce Şikayet Et
    YA her işçi ve memurun yıllık izin hakkı var ama bazıları şöyledir çalıştığı birim verilen iş diğerlerine göre kendi kriterlerine göre iyiyse izine gidip dönünce yerine o arada baskasını verirler benide istemediğim bi birime verirler korkusuyla izine gitmezler.bunu bilen bilir yok işini seviyomuş yok bilmemneymiş boşverin bi adam 20 sene izin kullanmıyosa bunun sebebi budur. devletin verdiği izini bi adam niye kullanmazki.bilen bilir.
    Cevapla
  • Mustafa Temir 8 yıl önce Şikayet Et
    30 yıllık özel sektör çalışanıyım ve bu süre zarfında 5 gün evlenirken, 1 hafta tatile köye gittim (10 sene kadar önce), 1 hafta annemin cenazesinde ve 1 hafta da bababımın cenazesinde çalışmadım. Onun dışında resmi tatiller dahil haftanın 6 günü ve günde 10 saat olmak üzere çalışıyorum. Benim gibi özel sektörde çalışan bir sürü insan var. Bu durumda yorumu sizlere bırakıyorum.
    Cevapla
  • Düzceli mevoaga 8 yıl önce Şikayet Et
    amca yine yirmi yıl diyor benim yaş otuzaltı daha tatil nedir bilmem sanırım bende ilerde torunlarla gideceğim ALLAH uzun ömür verirse .....
    Cevapla
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yirmi yıl derken adam 20 yıllık memuriyet hayatından bahsediyor kardeş. Sen toplam hayatından bahsediyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti