Dursun Ali Şahin gözyaşları ile veda etti

Edirne'de yaklaşık 20 aydır görev yapan 65 yaşındaki Vali Dursun Ali Şahin, yaş haddinden emekli oldu.

Dursun Ali Şahin gözyaşları ile veda etti
Dursun Ali Şahin gözyaşları ile veda etti
GİRİŞ 25.12.2015 18:38 GÜNCELLEME 25.12.2015 18:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Valilik bahçesinde düzenlenen törenle uğurlanan Vali Şahin, kendisini İstanbul’a götürecek araca bindikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı. 
 
Edirne’ye 23 Mayıs 2014 tarihinde kararname ile vali olarak atanan Dursun Ali Şahin bugün 65’nci yaşına girerek yaş haddinden emekli oldu. Vali Şahin içinEdirne Valiliği bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Edirne protokolünün yanı sıra Bulgaristan’dan gelen misafirler ile halkın da katıldığı programda Vali Şahin oldukça duygusal anlar yaşadı.
 
Edirne’de görev yaptığı süre içerisinde yaklaşık 2 bin konuşma yaptığını anlatan Dursun Ali Şahin, "Evet son bu zamandır, geldi ve bitti. Öyle diyor şair zaman çabuk geçiyor’ evet 19 ay çabuk çabuk geçti. Doğrusu, sevabı, eğrisiyle, konuştuk görüştük. Bugün veda günü. Vedalar hüzündür, sevinçtir.Giresun’da ilköğretim 2’nci sınıfa girmiştim. Dedim ‘kızım vali ne iş yapar?’ durdu bir şey diyemedi. Diğerine sordum: Oğlum Vali ne iş yapar?’ Hiç duraksamadan vali konuşur’ dedi. Konuşur dedi ama bugün bu vali konuşamıyor. Bugün bu valinin nutku tutuldu adeta" dedi. 
 
OTOMOBİLDE AĞLADI 
 
Konuşması boyunca gözyaşlarına hakim olan Dursun Ali Şahin, kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaştıktan sonra İstanbul’a gitmek üzere bindiği otomobilde gözyaşlarına hakim olamadı. Çevredekileri otomobilin camından selamlayan Vali Şahin daha sonra kentten ayrıldı. 
 
Emekli olan Vali Dursun Ali Şahin’in yerine Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç’ın velaket edeceği belirtildi.
 

YORUMLAR 1
  • poyraz 8 yıl önce Şikayet Et
    baba valiydi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil