Sahte kasiyer 4 saatte 1800 TL çarptı

İstanbul Beylikdüzü'nde bir marketler zincirinin şubesine giden kadın, başka bir şubeden görevlendirildiğini söyleyerek kasaya oturdu.

Sahte kasiyer 4 saatte 1800 TL çarptı
Sahte kasiyer 4 saatte 1800 TL çarptı
GİRİŞ 29.02.2016 17:43 GÜNCELLEME 29.02.2016 18:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, 3 gün önce Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde bir marketler zincirinin şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, kasiyer eksiği olan marketin şubesine gelen ve isminin Tuğçe olduğunu söyleyen bir kadın, kendisinin aynı marketin Esenyurt'taki şubesinden görevlendirildiğini söyleyerek, o gün markette çalışmaya başladı. Marketin müdürü, yoğunluktan dolayı kadının çalışan olup olmadığını kontrol etmedi. Kadın da müdür ve çalışanların dikkatsizliğinden yararlanıp market elemanıymış gibi önce reyonları düzenledi; bir süre sonra da kasaya oturdu.

'TUVALETE GİDİYORUM' DEYİP BÖYLE KAÇTI

Yaklaşık 4 saat markette çalışan şüpheli kadın, tuvalete gideceğini söyleyerek kasadan çaldığı 1800 TL ile kayıplara karıştı. Kadının geri gelmemesi üzerine market müdürü kasayı kontrol etti. Kasanın boş olduğunu görünce de durumu polise bildirdi. Polis olayın an be yansıdığı güvenlik kameralarını incelemeye aldı, hırsızlık şüphelisinin peşine düştü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüpheli bir süre markette kasiyer gibi çalışıyor. Ürünleri kasadan geçiriyor, müşterilere para üstü veriyor. Sürekli etrafı kontrol eden kadın, marketteki yoğunluk azaldığı sırada kasadaki paraları toplayıp cebine koyuyor ve dışarı çıkıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • said 8 yıl önce Şikayet Et
    iş sahibine böyle bir açığı gösterdiği için af etmesi lazım.
    Cevapla
  • Fatih Kara 8 yıl önce Şikayet Et
    Vah ki ne vahh güzel yurdumun güzel insanlarına ne oldu böyle eskiden insan çiğ süt emmiş derdik bir olumsuz profille karşılaştığımızda şimdi işe insan insanın etine göz dikmiş. Bu ve bunun gibi olayların örnekleri çoğalıyor. Tüketim toplumuna aileler hazırlıksız yakalandı. Bekli de aileyi ve aile terbiyesini tüketmemizin faturası bu
    Cevapla
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    maaşını alıp gitmiş :D
    Cevapla
  • Said Havva 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence Parayı haketmiş..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası