Metro ve Ankaray'da seferler normale döndü

Ankara'da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle trafiğe kapatılan bölgede, otobüslerle ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanabiliyor.

Metro ve Ankaray'da seferler normale döndü
Metro ve Ankaray'da seferler normale döndü
GİRİŞ 14.03.2016 14:39 GÜNCELLEME 14.03.2016 14:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay yerinde incelemelerin sürmesi nedeniyle kısa bir süre kapalı bulunan Metro'nun Kızılay İstasyonu'nda ise saat 09.30'dan itibaren yolcu indirilip bindirilmeye başlandı. Ancak Kızılay Metro İstasyonu'nun; Güvenpark, Milli Müdafaa ve Yüksel Caddesi giriş ve çıkışları kapalı bulunuyor. Yolcular, Kızılay İş Merkezi, Soysal Çarşısı ve Sakarya Caddesi girişlerini kullanarak metro istasyonuna inebiliyor.

OTOBÜSLER İÇİN ALTERNATİF GÜZERGAH

Atatürk Bulvarı'nın Kızılay Kavşağı'ndan, Akay Kavşağı'na kadar çift taraflı olarak trafiğe kapatılması nedeniyle, Büyükşehir Belediyesi EGO otobüsleri de bu bölgede alternatif güzergahları kullanıyor. Çankaya'dan Ulus istikametine giden otobüsler Meşrutiyet Caddesi-Mithatpaşa-Sıhhiye güzergahını, Ulus'tan Çankaya istikametine giden otobüsler ise Necatibey Caddesi-Yahya Galip Caddesi güzergahını kullanıyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • kamil06 8 yıl önce Şikayet Et
    Ankara'da özel araçlar merkezi yerlere parayla girmeliler. Kimin şehir merkezine girip çıktığı iyice bilinmelidir.Avrupada şehir merkezlerine arabayla girmek paralı. Bence diğer türlü güvenlik sağlanması kolay değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor