Çamurluktaki yazı polisi alarma geçirdi

İstanbul Üsküdar'da üzerinde "bomba" yazan araç polisi harekete geçirdi. Aracın sürücüsünün bulunmasıyla gerçek ortaya çıktı.

GİRİŞ 13.07.2016 15:40 GÜNCELLEME 13.07.2016 17:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Üsküdar Altunizade'de otobüs durağına bırakılan camları açık ve arka çamurluğunda "Bomba" şeklinde yazı bulunan otomobil heyecana yol açtı. Polisin alarmı sürücünün aracını bıraktığı yere gelmesiyle sona erdi. Bozulan aracını yaptırmak için tamirci aradığını söyleyen Ali Döğüş'e trafik cezası kesildi.

Olay saat 13.30 sıralarında Altunizade Kısıklı caddesi Altunizade otobüs durağında meydana geldi. Durağa bırakılan 33 VH 974 plakalı camları açık ve her iki çamurluğunda "bomba" yazılı eski model otomobil polis alarma geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen resmi ve sivil ekipler çevre güvenliğini aldıktan sonra otomobil incelemeye başladı. Polis ilk incelemede çalıntı kaydı olmayan otomobilde herhangi bir suç unsuruna rastlamadı.

SÜRÜCÜ ORTAYA ÇIKTI

Polisin incelemeleri sırasında aracın sahibi olduğu öğrenilen Ali Döğüş geldi. Polis ekipleri sürücüden gerekli evrakları inceleyerek inceleme yaptı. Kameralara konuşmak istemeyen sürücü aracının bozulduğunu, yaptırmak için tamirci aradığını söyledi.Polis ekipleri yaptıkları detaylı incelemede herhangi bir suç unsuruna rastlamazken, sürücüye hatalı parktan dolayı ceza uygulandı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • hah 7 yıl önce Şikayet Et
    kasden yapmıştır atın içeri
    Cevapla
  • gereksiz insanlar 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne korkak adamlarsiniz ya :D hahaha
    Cevapla
  • Mal 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden bomba yazmış ki bomba mı var
    Cevapla
  • Mumick 7 yıl önce Şikayet Et
    Aracına bomba yazmak sağlıklı ruh hali mi oluyor yani
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ama abartiniz be patlatmak isteyen uyarmaz, bomba diyen sarkicilari da atin mapuse öyleyse
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten olup da patlasaydı: "körmüsünüz, kocaman bomba yazıyor, uyuyormusunuz" diyecek hiç de azımsanmıyacak bir kitle var. Siz de o kitleye mensubmusunuz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...