Özel Kuvvetler Komutanı'ndan çok sert sözler

Canlı yayında konuşan Özel Kuvvetler komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı çok sert ifadeler kullanarak 'eşkiyalar' dedi.

Özel Kuvvetler Komutanı'ndan çok sert sözler
Özel Kuvvetler Komutanı'ndan çok sert sözler
GİRİŞ 16.07.2016 01:52 GÜNCELLEME 16.07.2016 01:55
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı, İstanbul ve Ankara'daki FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin "Eşkiyalar başarılı olamayacaklar" dedi.

YORUMLAR 21
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Televizyonda darbe olduğunu öğrendiğimde kanal kanal gezdim.Kanallarda Sayın Cumhurbaşkanımızın,Sayın Başbakanımızın, İstanbul Valimiz Sayın Vasip Şahin,1.Ordu Komutanımız Sayın Ümit Dündar ve Özel Kuvvetler Komutanımız Sayın Zekai Aksakallı Komutanımızın bağlanıp bu EŞKİYA lara vatanı bırakmayız dediğinde darbenin başarısız olacağına inandım ve arkadaşlarımı arayarak sabah namazınıa kadar darbenin biteceğini söyleyerek moral verdim.Darbeci paşayı alnında vurup geberten ve sonra şehid olan Zekai Paşanın korumalarından olan Murat Halisdemir'kardeşimizi Mevla Cennetiyle ,Cemaliyle şereflendirsin.Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet,acılı ailelere sabrı cemil dilerim.
    Cevapla
  • Muaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Şerefli ordumuzun itibarını yıpratmayalım,unutmayalım ki bu darbeyi tüm ordu destekleme idi halk da birşey yapamazdı,çok daha fazla kan dökülürdü,sap ile zamanı ayırmak lazım
    Cevapla
  • sözdeğiliş 7 yıl önce Şikayet Et
    özel kuvvetlerimizin şehidi astsubayımız gibi. gözünü kırpmadan gerektiğinde milleti ve devleti için hain bir generali vurarak ölüme yürüyecek yiğitler lazım.
    Cevapla
  • Levent 7 yıl önce Şikayet Et
    Ordumuzun goznuru elbet ozel kuvvetlerimizdir. Kendileride o gece baskın yedikleri icin hainlerle catısmaktan krıtik noktalara müdahele edemedi ama daha super kuvvetler onların isini yapt,, hemde silahsız sadece turk bayraklarıyl.. Yeri geldiginde hepimiz askeriz bunu tum dunya gor..
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahim bunlarin bir hesabi vardi tutmadi elhsmdulillah sana nekadar sukretsek azdir rabbim simdi hesap sirasi sende eger bu aciz kullarini seviyorsan ne olur bizi duy bize aci bu hainleri kurmus olduklari bu tuzaklarda bog Allahim senin gucun herseyin ustundedir bizi mahcup etme Allahim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi