Sincan Cezaevi'ne operasyon! 50 gözaltı

Sincan Ceza İnfaz Kurumuna düzenlenen operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 76 infaz koruma memurundan 50'si gözaltına alındı.

Sincan Cezaevi'ne operasyon! 50 gözaltı
Sincan Cezaevi'ne operasyon! 50 gözaltı
GİRİŞ 29.07.2016 00:31 GÜNCELLEME 29.07.2016 03:49
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Sincan Ceza İnfaz Kurumuna düzenlenen operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 76 infaz koruma memurundan 50'si gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, AnkaraCumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Sincan Ceza İnfaz Kurumuna operasyon düzenlendi.

Hakkında yakalama kararı bulunan 76 infaz koruma memurundan 50'sinin gözaltına alındığı operasyonda, bu kişilerin odalarında ve araçlarında yapılan aramalarda bazı dokümanlar ile bilgisayarlara da el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheliler, Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YORUMLAR 15
  • çınar27 7 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar bi klişe söz vardı: tehlikenin farkında mısınız? Bu haberleri okuduktan ve dehşeti yaşadıktan sonra bile gözü açılmayan gezi zekalılara soruyorum: Siz hale tehlikenin farkında değil misiniz?
    Cevapla
  • ihsan 7 yıl önce Şikayet Et
    adaleti katleden fetö gördükki infaz memurluklarına kadar inmiş yaşasın cehennem
    Cevapla
  • demir ersoy 7 yıl önce Şikayet Et
    çok önemli gardiyanlara çok dikkat etmek lazım firar etmelerine yardım ede bilirler
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde hain olmaz kafanı yorma
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bunlar sadece soruşturma. bunların arasında fetö ile alakası olmayanlar da çoktur muhakkak. Ancak öte yandan henüz dokunulmamış fetöcüler de var. çünkü işler şu anda tamamen ihbar üzerine yürüyor ve sahte ihbarlar da çoğunlukta.
    Cevapla
  • Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Beyler bilip bilmeden gözünüzle görmeden hiç kimseye dedikodu söylenti o şunu dedi bu bunu dedi söylentisiyle konuşmayın gıybete girer iftiraya girer vebalini ödeyemezsiniz hele başkasının rızkına asla göz dikmeyin gerekli değerlerlendirmeleri adli makamlar yapacak değerlendirecektir herkesin şeref ve onurunu enaz kendi şeref ve onurunuz kadar değerli bilin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'