Mete Yarar'ı kızdıran Ömer Halisdemir tweeti!

Bir televizyon programında gündemi değerlendiren Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Twitter'dan gelen bir soruya sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 22.02.2017 13:28 GÜNCELLEME 22.02.2017 15:57
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, son günlerde sosyal medyada Ömer Halisdemir ile ilgili yapılan yorumlara çok sert tepki gösterdi.

BU KADAR KOLAY MIYMIŞ?

Mete Yarar programda, "Bana Twitter'den birisi 'Nasıl oluyor, Özel Kuvvetlerde birisi telefon açtığında diğeri öbürünü vuruyor mu? soruya bak. Bu kadar kolay mıymış?'

KARDEŞİM DARBE OLUYOR!

Kardeşim darbe oluyor yahu. Vurulduğu saat gece yarısı 02. Ankara'da yer yerinden oynuyor. Verdiği saatte Ömer Halisdemir darbe olduğunu biliyor, komutanı da darbeyi engellemek için emir veriyor. Şöyle bir görev vermiyor ki: Tümgeneral Zekai Aksakallı, bugün canım sıkıldı kardeşim şunu yap demiyor ki. Darbenin içerisinde darbeciyi vurma emri veriyor" dedi.

Yarar, el altından manipülasyon yapıldığını belirterek savcıları göreve davet etti.

YORUMLAR 13
  • Ümit 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendini üzme mete bey bu ülkenin yüzde otuzu hain onları referandumda sandığa gömeceğiz allahın izniyle ölümüne evet.evet evet
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bırakın tiyatro desinler . Onlar Allah inancının neler Kadir olacağını bilemezler, onlar tank altına yatacak kadar bir yüreğe sahip olmak nedir anlayamazlar, onlar ülkesi için ölmenin mantığını asla çözemezler, onların akılları ve Gönülleri yetmediği için tiyatro derler yalan derler oyun derler.....
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan hainliğini sulandırmaya çalışanlar için önlem alınması gerekir. Birileri bu işi hafife alıp unutturmaya çalışıyor. Tıpkı Abdülhamiti tahtan indiren ittihatçı kafalar gibi. Hadi başarılı olsalardı ne olacaktı. Olacak şey bu millete olurdu. çünkü bunların dışı müslüman görünüşlü münafıklar, içi alemi de VATİKAN'a bağlı köle ruhlu insanlar. Ulusal-yerel-sosyal medya hangisi olursa olsun bu işi sulandırma gayreti içinde olanların mutlaka takip edilmesi gerekir.
    Cevapla
  • M.T 7 yıl önce Şikayet Et
    alcaklar 15 temmuzu unutturmak icin her adiligi deniyor.15 temmuz unutulmayacak unutturulmayacak.nasil canakkale unutulmadiysa nasil kurtulus savasi unutulmadiysa bu alcaklarin yaptigi gavurlukta turk tarihininin icinde halkin darbeye kafa tuttugu demokrasinin askeri dikta cabalarini altettigi bir gun olarak gururla anilacak.
    Cevapla
  • Sezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbeye hala ve hala tiyatro diyenlere savcılar soruşturma açmalı . Yeter saçmaladıkları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti