Seksenler dizisinden kötü haber!

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Seksenler final bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor.

Seksenler dizisinden kötü haber!
Seksenler dizisinden kötü haber!
GİRİŞ 06.04.2017 11:42 GÜNCELLEME 06.04.2017 13:00
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Seksenler dizisinde sona gelindi. Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka ve İlker Ayrık gibi başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı dönem dizisi Seksenler final bölümüyle ekranlara veda edecek. Altı sezon gibi uzun bir süredir devam eden Seksenler 228. bölümüyle final yapacak.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Seksenler final bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. Altı sezondur izleyiciyle buluşan dönem dizisi, mayıs ayında son bölümüyle ekranlara veda edecek. Altı sezondur devam eden MinT Yapım imzalı Seksenler, 27 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak 228. bölümü ile ekran macerasını sonlandıracak.

“EN BÜYÜK TEŞEKKÜR SEKSENLER SEYİRCİSİNE”

İzleyiciyi hatıralarıyla gülümsetmeye çalıştık ve onlar da bizi altı sezon boyunca yalnız bırakmadı diyen dizinin yapımcısı Birol Güven, en büyük teşekkürü Seksenler seyircisinin hakkettiğini belirtiyor.

Güven, final ile ilgili olarak “"Böyle bir dizi ancak TRT ekranlarında olabilirdi. Seksenler TRT’ye çok yakıştı. TRT yönetimine çok teşekkür ederiz"”diyor.

 

YORUMLAR 36
  • Mehmet Ayçe 5 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle teşekkürler, 80 leri çok iyi yansıtmışsınız..Sanatçılara da yönetmene de teşekkür ederiz..ancak isterdik ki Nazlı ve Ergun ayrılmamış olsun..ilk bölümde Seçl ile evli olan Çağatay , finalde Funda ile devam ediyor...madem senaryo değişebiliyor..o zaman Nazlı ve Ergun da ayrılmasaydı...vefat edenler için söylenecek birşey yok ama..önemli karakterlerin gitmesi de iyi olmadı..çok üzüldük Komiser Rıza ve ekibi, kasap Bahtiyar ve Kardeşi, Vural Çeliğin zaten ayrılmış olması.. iyi olmadı...keşke 90 lar i,dizisi de bu ekiple çevrilseydi...1987 de sonlandırdınız...90 lara bile varamadı...bu kadar sevdirdikten sonra sanatçı arkadaşların ayrılması bizleri üzdü...keşkeler ile bitti dizi
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    kardesim oldumu ya simdi almanyada 15 yil suruyor tv dizileri bir zamanlar 7 numara vardi onuda zamansiz bitirdiniz kötü diziler devam edecek yine tv den uzaklasacagiz
    Cevapla
  • ismet 6 yıl önce Şikayet Et
    haydi trt bi cagri bi hz musa bi hz yusuf filmi cevirde parasi onemli deyil san olsun nam olsun be seksenlerde aile icinde seyredilir cok guzel
    Cevapla
  • bedir 6 yıl önce Şikayet Et
    iğrenç ilişkilerin olmadığı, ailecek izlenebilecek güzel bir diziydi. devam etseydi güzel olurdu... en aklıma, dizi 90'lı yıllara gidiyor acaba isim değiştirirler mi diye bir şey takılmıştı, demek ki dizi 90'ları görmeyecek.
    Cevapla
  • Osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Kötü haber. Anılarımı hatırlatıyor. Lütfen devam edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü