Fırat Kalkanı operasyonunda isabet almış tank ve zpt'ler milli imkanlarla modernize edilerek tekrar hizmete başlıyor. Savunma sanayiinde son 15 yılda geldiğimiz nokta artık Türkiye'nin durdurulamayacak bir ülke olduğunu da gözler önüne seriyor. Füze, tank, uçak, gemi, tüfek, zırhlı araç, uydu, helikopter, radar ve bir çok stratejik savunma sistemini kendisi üretmeye başlayan Türkiye, bu atağıyla dosta güven verirken düşmana da gözdağı veriyor. Bölgesinin ve dünyanın önde gelen ordu güçlerinden bir tanesi olan Türkiye önümüzdeki yıllarda envantere sokacağı yeni silah sistemleriyle söz sahibi olmaya devam edecek.

 

Yorumlar 18 Yorum Var
  • suleyman sahin 09.04.2017 11:25
    Onur ve gurur duydumuz büyük ordumuzun bu değerli komtanimizi ve işyerini çalışanlarını bağlı olduğu bakanlıkça ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyorum başarıların devamını diliyorum
  • metin 08.04.2017 22:46
    bunlar elbette önemli ama rahmetli Erbakan hocanin dedigi gibi tank topu degil inancli evlatlardır en buyük silah
  • mustafa ulvi 08.04.2017 20:00
    çok siyasi olarak hareket edelim. biraz daha zamana ihtiyacımız var. özellikle gebzeye kurulan bilişim vadisi önemli. teknoloji kadar insan ilişkileri de önemli. komşularımızın dilini bilen, kültürünü öğrenen ve seven bürokratlar yetiştirmeliyiz. tıpkı ingilizlerin yaptığı gibi. ülkelere yatırım yapıp oralarda lobiler kurmalıyız. kültürlü bir topluluk yetiştirmeliyiz. eğitim çok ama çok önemli. ahlaklı eğitime önem vermeli. ülke içinde müthiş bir adalet sistemi geliştirmeliyiz. bunlarla medeniyet yükselecektir. İNŞAALLAHU EKBER!
  • mehmet 08.04.2017 19:57
    Masallah Allah Yolunuzu acik etsin
  • Galip 08.04.2017 18:44
    Tank vs. bir yere kadar, önemli olan roket füze sistemleridir
Daha fazla yorum görüntüle