Milli İrade Platformu Erdoğan ile buluşuyor!

Milli İrade Platformu üye 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gazilerin katılımıyla bugün saat 19.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşuyor.

GİRİŞ 12.04.2017 12:15 GÜNCELLEME 12.04.2017 12:32

Milli İrade Platformuna üye Sivil Toplum Kuruluşlarının organize edeceği Şehit yakınları ve Gazilerinde aralarında olacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında katılımcı olarak geleceği bir program düzenleyecek. Bugün gerçekleşecek bu dev organizasyon, saat 19.00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Milli İrade Platformuna üye tüm STK'ların ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı bu özel programa tüm vatandaşları bekliyor.

Milli İrade Platformu üyelerinin yapmış olduğu ortak açıklama şöyle;

Aziz Milletimiz,

Geleceğimizi derinden etkileyecek bir sürece girmiş bulunuyoruz. Milli İrade Platformu olarak bize göre 16 Nisan 2017 Halk oylaması"Büyük ve Güçlü Türkiye" idealimizin dönüm noktalarından biri olacaktır. Milletçe bir karar vereceğiz. Çok önemli bir karar.

Bu tercihimizin basit bir tercih olmadığını, Milletimizin ve Devletimizin bekasıyla alakalı olduğunu unutmamalıyız.

Bilmeliyiz ki artık kaybedecek vaktimiz yok. Gücünü Milletten alan istikrarlı ve etkili bir yönetim sistemine ihtiyacımız var.

EVET tercihimizle ülkemiz kalıcı istikrara kavuşacak, ekonomik büyüme hızımız artacak.

İç ve dış vesayet odaklarının varlığına son verilecek, söz de karar da egemenlik de tam anlamıyla Milletin olacak.

Terörle mücadele başta olmak üzere atılması gereken adamlar kararlılıkla kararlılıkla atılabilecek, ülkemizin sorunları hızla çözülebilecek. Demokrasimiz güçlenecek, Türkiye güçlenecek.

Bu azim ve şuurla, Aziz Milletimizi "Büyük ve Güçlü Türkiye" idealini sahiplenerek güçlü bir şekilde EVET demeye davet ediyoruz.

Her zaman olduğu gibi Milletimizin bilgelik ve irfan dolu feraseti ile karar vereceğine inancımız tamdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!