Google'dan, Babalar Günü'ne özel doodle

Google ana sayfasında doodle olarak adlandırılan logo, her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü için tasarlandı.

Google'dan, Babalar Günü'ne özel doodle
Google'dan, Babalar Günü'ne özel doodle
GİRİŞ 18.06.2017 00:36 GÜNCELLEME 18.06.2017 00:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

'Babalar Gününüz Kutlu Olsun 2017!' yazısının yer aldığı logonun üzerine tıklandığında, Babalar Günü'ne özel haberlere ulaşılıyor.

BABALAR GÜNÜ

Babalar Günü, babaların onuruna kutlanan özel bir gün. Babalar Günü, ilk kez 19 Haziran 1910'da Washington'un Spokane şehrinde kutlandı. ABD Başkanı Calvin Coolidge, 1924 yılında kutlamaları destekledi ancak resmi olarak Babalar Günü ilan etmedi. 1966 yılında ise dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımladı.

Doodle uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor.

YORUMLAR 1
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu günleri kutlamak müslümana yakışmaz. Biz anne babamızı dinimizin gereği sürekli sever sayarız. Yılın bir günü sırf kapitalist kafir düzenin çarkları dönsün diye bu günlere lütfen özen göstermeyin. Çocuklarınıza da tembih edin bizim böyle günlerimiz yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir