CHP'li Erdem'in fotoğrafları ortaya çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in Fetullahçı Terör Örgütü'nde ait yurtlarda çekildiği ileri sürülen fotoğrafları ortaya çıktı.

CHP'li Erdem'in fotoğrafları ortaya çıktı!
CHP'li Erdem'in fotoğrafları ortaya çıktı!
GİRİŞ 05.07.2017 08:00 GÜNCELLEME 05.07.2017 08:02
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

CHP milletvekili Eren Erdem'in takkeli fotoğrafları sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

ELİNDE SİGARA BAŞINDA TAKKE

20'li yaşlarda olduğu tahmin edilen bazı gençlerle birlikte çekilmiş fotoğraflarda Erdem başında takke ile görülüyor. Bir fotoğrafta elinde sigara bulunan Erdem, başka bir fotoğrafta ise abdest alırken poz veriyor.

FETÖ YURDUNDA MI ÇEKİLDİ?

Fotoğrafları sosyal medyada yayın kullanıcılar, Erdem olduğu iddia edilen kişi ile yanındaki arkadaşlarının FETÖ'ye ait bir yurtta olduğunu öne sürdü.

EKREM DUMANLI'YA DESTEK VERMİŞTİ

Şimdi Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne destek veren Eren Erdem daha önce, haklarında yakalama kararı bulunan örgütün gazetesi Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı gözaltına alınırken, Dumanlı’ya büyük destek vermişti.

Bu fotoğrafta Eren Erdem'in bir tarafında Ekrem Dumanlı, bir tarafında ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutuklanmasına tepki gösterdiği için yürüyüş başlattığı Enis Berberoğlu olduğu görünüyor. 

EREN ERDEM AÇIKLAMA YAPTI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşüne katılan Eren Erdem'den ise kısa süre sonra bir açıklama geldi. Erdem, fotoğrafların 4 lise arkadaşı ile bir Kadir Gecesi Sultanahmet Camii'nde çekildiğini söyledi.

 

KAYNAK: AKİT, GÜNEŞ
YORUMLAR 78
  • Mb.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Oranın Sultanahmet camii şadırvanı olmadığı kesin. Yurt olduğu aşikar.
    Cevapla
  • semih 6 yıl önce Şikayet Et
    fetöye bak sen chp ye biel adam sokmuş vay be
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Arada islamıda kullanmak lazım tabiiki. Olmazsa olmaz. Her türlü din düşmanlığı yapıp sonra kalbim temiz ve Elhamdülillah Müslümanım demek biliyorsunuz son yılların modası. Allah'a nasıl hesap verecekler inanın çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta Kadir gecesi elinde sigara ile Camide poz vereni görmedim. Buranın da Camiye benzeyen taraf yok. Dahası fotoğraflarda kadir gecesi Camide çekildiği idda edilse de ne hikmetse bu bir avuç malum şahıslar dışında kimse de yok. Nasıl Cami deniyor. Allah belalarıni versin nasıl da kıvirıyorlar. Bukalemun hainler...
    Cevapla
  • EGITMEN 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetööööö, de ağa babaları İngiliz ler gibi gelecek vaat eden çocukları alıp böyle istedikleri kıvama getirebiliyorlar işte. Bir sürü genc süper beyin ya hapiste ya kaçtı yada iki arada bir derede. Acilen olayın farkında olanları kazanmamız lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...