A Haber'de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında ekrana gelen görüntülerde Rıza Sarraf davasına atanan bilirkişinin skandal konuşmaları yer aldı. Rıza Sarraf ve 17/25 Aralık kumpasına FETÖ'cü bilirkişi atayan ABD'nin amacı ne? Tüm ayrıntılar burada...

Yorumlar 2 Yorum Var
  • TR2023 28.11.2017 11:20
    utanmadan birde kameralarin önüne gecmis pis hacli sionist.. abd nin el altindan deasi destekledigini.. ve bu teröristlerin abd askerlerin korumasi altinda ülkeden ciktiklarini videolu kanitlar ile yüzlerine carpmaliyiz.. irakda ve suriyede yerli halki evlerinden ve memlektinden süren pyd nin abd destegiyle yapildigini anlatmaliyiz.. tüm dünyayi nasil kandirdiklarini anlatmaliyiz.. terörü destekleyen ülke abd dir.. dünyanin en büyük teröristide abd nin oldugunu artik haykirmaliyiz..
  • TR2023 28.11.2017 09:53
    ambargoyu onlar kendileride delmedilermi ??! bizde onlarin ambargoyu nasil deldiklerini söyleyelim.. ayrica abd nin koydugu ambargo bm karari degildir.. velhasil bu konuda kendileri calip kendileri oynuyorlar ve bu yüzden ayni suclamalari onlara iade etmemiz gerek.. ayrica sunu söyleyelim..bunlar fetö yü desteklemedimi ? bizde bunu ifade edelim.. fetö terörist örgütü degilmi ?! hahaha.. birde cok büyük kuyruk acilar var.. fetö yü finans ettikleri 53 milyar artik bizim cebimizde :-)