Ahıska Türkleri TSK için kurban kesti

Ahıska Türkleri kurban kesip Mehmetçik’e dua etti. Ukrayna’nın savaş bölgesinden Türkiye’ye getirilen Ahıska Türkleri sabah namazında buluşup “Zeytin Dalı Operasyon”na katılan Mehmetçik için kurban kesip dua etti.

GİRİŞ 26.01.2018 17:30 GÜNCELLEME 26.01.2018 17:32

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ukrayna’dan Erzincan Üzümlü ilçesine iskan edilen Ahıska Türkleri camide, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatı”na katılan Mehmetçik’in harekatı zaferle sonuçlandırması için dua edilmesinin ardından, Ahıska Türkleri adına Dünya Ahıska Türkleri (DATÜB) tarafından kurban kesimi gerçekleştirildi. 

DATÜB Erzincan Temsilcisi Vahid Mirza, "Biz Ahıska Türkleri olarak sabah namazımızı kılıp camide. Mehmetçiklerimize, şehitlerimize dualar ettik. Her zaman devletimizin, ordumuzun arkasında, birliği, beraberliği sağlamak için bulunuyoruz. Her zaman vatan için her göreve hazırız. Gençlerimiz askerlik yapmaya gönüllüler. Eğer lazım olursa birçok Ahıskalı askere gitmeye hazırdır. Allah ordumuzu saklasın, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Mehmetçiklerimize güç versin. Her zaman Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile Başbakanımız Yıldırım'ın arkasındayız." ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu