TRT Müzik´te engelliler için hazırlanan programa katılan sanatçı Hakan Peker, kendisinin az görüntülendiği gerekçesiyle canlı yayından ayrıldı.

TRT Müzik'te yayınlanan 'Engelsiz Sahne' isimli programda ilginç anlar yaşandı. Engelli vatandaşların, ünlü şarkıcılarla aynı sahneyi paylaştığı programa bu hafta Hakan Peker konuk oldu. Eyüp Sultan Aylar isimli bir vatandaş ile aynı sahneyi paylaşan Hakan Peker, programda şarkı söylerken oldukça sinirlendi.

Canlı yayında şarkı söylediği sırada rejinin ekrana kendisini getirmediğini eleştiren Hakan Peker, "Seyirciyi çekeceğine beni çekmen lazım reji. Anladın mı? Yanlış yeri çekiyorsun" diyerek sahneyi terk etti.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Kral 29.03.2018 02:08
    Suç onun değil onu oraya çağıranda suç
  • esas 28.03.2018 09:36
    Engelli engelli yakınları gelmişken onların da eğlendiğini göstermeyecekler de ne yapacaklar. Sen o sahnede yalnız bıraktığın engelli arkadaşlara verdiğin kıymet kadar kıymetlisin.
  • miraç 28.03.2018 08:51
    Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu unutmamamız gerekiyor ve ona göre davranmalı ve hareket etmeliyiz. Televizyonlara çıkan ve herkesin göz önünde olan insanların da bu bilinçte olması gerekiyor. Hatta tv lerde bu tür mesajları kendilerinin verip insanlara örnek olmaları gerekiyor. Çok üzücü bir durum, güzel bir ortama resmen gölge düşürmüş, oradaki insanların kırılan kalbini tamir etmek hiçte kolay olmayacağını düşünüyorum. Gerçekten çok üzüldüm.
  • erol/antalya 28.03.2018 08:39
    kalitesini hemen gösteriyor.
  • mehmet 28.03.2018 08:21
    engelliler hoşuna gitmemiş herhalde yarın kendide engelli adayı olduğunun farkında değil ilginç nasıl sanatçı bunlar kınıyorum yuh olsun
Daha fazla yorum görüntüle