Şirin Payzın Boğaziçili teröristlere sahip çıktı!

Gazeteci Şirin Payzın, Boğaziçili öğrencilerin Afrin şehitleri için lokum dağıtılmasına tepkisini 'özgürlük' olarak değerlendirdi.

GİRİŞ 28.03.2018 09:25 GÜNCELLEME 28.03.2018 09:26
Bu Habere 202 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor programının konuğu, AK Parti MardinMilletvekili Orhan Miroğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

 

"ÖĞRENCİLERİN TEPKİSİ ÖZGÜRLÜK DEĞİL Mİ?"

Payzın'ın, "Boğaziçi Üniversitesi'nde üç öğrenci Afrin için lokum dağıtılmasını protesto ettikleri için üniversiteden atılmakla karşı karşıya, artık Türkiye bunları aşmak durumunda değil mi?" sorusuna Miroğlu şu yanıtı verdi:

"BİR ANMAYI SABOTE ETMEK ÖZGÜRLÜK DEĞİL"

"Şehitler için dağıtılan lokuma karşı çıkmak hiçbir şekilde özgürlük değil. Dünyanın hiçbir yerinde değil. Vietnam'da hayatını kaybetmiş bir Amerikalı'ya Vietnamlılar saygı duyar. Amerika'nın Vietnam politikasını eleştirmek ayrı bir şey. Ama onların anıldığı bir toplantıyı sabote edemezsiniz. Bu da özgürlük olarak tanımlanmaz. Dünyanın hiçbir yerinde tanımlanmaz."

YORUMLAR 202
  • sizin reklamızın 6 yıl önce Şikayet Et
    vatandas
    Cevapla
  • Paşa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu demek istiyorum bu şahsın ismini nitele diremedim. Yalnız bu şahsın bişeyler çok zoruna gidiyor. Defalarcada çok zor durumda kalıp rezil olmuş nereye aitse oraya gitsin
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Tek gerçek şu Allah fırsat vermesin bu CHP zihniyetine . CHP liler Siyaseten başarılı olamadığı için tek çareyi kendilerince ellerine geçen en ufak fırsatta Hükümeti nasıl yıpratırız diye uğraşıyorlar. Bunlar Güçlü bir Türkiye olmasının da önüne engel oluyorlar bu davranışlarıyla.
    Cevapla
  • reiss rte 6 yıl önce Şikayet Et
    ozgur olmak isteyenler tsk ozgurlestiriyor mavilerin icinde sonsuz ozgurluk vaad ediyor kacirmayin basvuru tsk ilk basvuran ozgur olur acele edin
    Cevapla
  • reiss rte 6 yıl önce Şikayet Et
    ne ozgurlugu bu hayirdir hainlik hainlik hainlik tir sadece asil ozgurluk mavi ceset torbalarinda ozgur olmak isteyenler orda ozgur oluyolar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor