Tosuncuğun bitcoin tarlası bulundu

Çiftlikbank soruşturması kapsamında yapılan çalışmalarda bitcoin tarlası bulundu. Ayrıca, düzenlenen operasyonlarda 6 şüpheli de gözaltına alındı.

Tosuncuğun bitcoin tarlası bulundu
Tosuncuğun bitcoin tarlası bulundu
GİRİŞ 06.04.2018 20:02 GÜNCELLEME 06.04.2018 20:03
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul Anadolu Başsavcılığı tarafından Çiftlikbank ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda aralarında Çiftlikbank'ın firari muhasebe sorumlusunun da bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

 

TOSUNCUĞUN BİTCOİN TARLASI BULUNDU

Yapılan dijital verilerin incelemenin ardından Çiftlikbank'ın bitcoin tarlası olarak adlandırılan dijital malzemelerin yeri tespit edildi.

Ardından Balıkesir KOM Şube ile birlikte düzenlenen operasyonda Çiftlikbank'a ait, bitcoin tarlası olarak adlandırılan çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    bir okuyucunuz olarak bu adam için tosuncuk gibi sempatik bir ifade yerine onun gerçek sıfatı olan aşağılık dolandırıcı veya hırsız ifadesinin kullanılmasını arz ederim
    Cevapla
  • Sionizme ölüm 5 yıl önce Şikayet Et
    o gerzek görüntülü şişko konuşmakdan aciZ. ortakları vardır.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Para önemli değil üst akıl için yeter ki sistem düzen değişsin batsın Bitsin bu elemanın ne mal olduğu rep klibindeki hallerinden belli bunda bunları yapacak ne zeka ne kurnazlık nede vizyon var. Hitler bile en büyük iyiliği farkında olmadan siyonistlere yaptı ithali kurdular BM, nato kurdular pehlivan, tosun bildiğin zibidi malzeme yaşantı kurduğu cümleler kelime haznesi hitap, kısacası oyun büyük, bunun aklı fikri...
    Cevapla
  • polat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bitcoin'in CİFTLİK BANK'dan tek farkı DAHA BÜYÜK VE DAHA PROFESYONEL bir KERİZ SİLKELEME aracı olmasıdır!.. Kendini zeki zanneden "teknoloji bu ağğbi, gelecek burda ağğbii" diye sayıklayan şapşikler dünyanın her yerinde var!..
    Cevapla
  • enes kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet bunun peşine düşmüş,basın yayında.peki Arkadaşlar Yimpaş Kombassan ın neden peşine düşmüyor adamlar elini kolunu saklayarak. geziyorlar, o kadar mağdur var. neden onlar için bu kanunlar işkemiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!