Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu, Mehmet Aslan'ın Beykoz’daki evine yapılan silahlı saldırı, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde motosikletli iki kişi Aslan'ın evine 5 el ateş ediyor. Saldırıda kullanılan silahın poşet içerisinden olması ise dikkat çekiyor. 

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu, Mehmet Aslan'ın Beykoz’daki evine silahlı saldırı düzenlendi. Evin önüne gelen motosikletli iki şahıs, 5 el ateş etti. Saldırı sonrası zanlılar kayıplara karışırken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Görüntülerde motosikletle gelen iki şahsın Aslan'ın evinin önünde durarak 5 el ateş ediyor. Ateş eden saldırganın silahının poşet içinde olması ise dikkat çekiyor. Polis saldırganları yakalamak için geniş çaplı soruşturma yürütüyor. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Mücadele Sert Olur 09.05.2018 13:29
    Bu işleri yapanlar sırf AKP'ye zarar vermek için yapıyorlar. Ben bu senaryoları yıllardır görüyorum. Bitmedi bitmez. Bunlardan kurtulmanın tek yolu MİT'in çok acımasız olması gerekir. Bunları yakaladıkları zaman kimseye haber vermeyecekler bunlardan söke söke bu işi kimin yaptırdığını öğrenecekler. Yakalanıp mahkemelere kalırsa bu işler bunlar ötmez. Bunların baronlarını bulmak lazım. İnsan hakları diye diye nerede bir hayvan elini kolunu sallaya sallaya geziyor memlekette. Bu işler emin olun Soro'a kadar bile uzanır.
  • adil 09.05.2018 11:09
    iyi partinin oy arttırma çabaları