Murat Ülker, yetimlerin yüzünü güldürdü!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, gönderdiği bisiklet ve bayramlıklarla Ramazan Bayramı öncesi yetim çocukların yüzünü güldürdü.

Murat Ülker, yetimlerin yüzünü güldürdü!
Murat Ülker, yetimlerin yüzünü güldürdü!
GİRİŞ 13.06.2018 13:06 GÜNCELLEME 13.06.2018 13:06

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in desteklediği yetim çocuklar iftar sofrasında buluştu. Deniz Feneri Derneği ve Yıldız Holding işbirliğinde Zeytinburnu’ndaki dernek bahçesinde gerçekleşen iftarda yaklaşık 100 yetim çocuk ve yakınları aynı sofralarda oruçlarını açtı.

Aileler hep birlikte iftarlarını yaparken çocuklar da oyunlar oynadı, palyaço gösterileri ile doyasıya eğlendi. Ardından Ülker’in yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi karne sevinci yaşayan çocuklar için gönderdiği bisikletler ve bayramlıklar miniklere dağıtıldı. Hediyelerle yüzleri gülen minikler yaşıtlarıyla bir yandan oyunlar oynadı bir yandan bisiklet sürerek keyifli bir gün geçirdi. İftar sonrası ise miniklere Ülker çikolatalarından ikram edildi.

Ramazan Bayramı öncesi yetim çocukların sevindirilmesinin çok anlamlı olduğunu dile getiren Deniz Feneri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Recep Koçak, “En başta yetimlere odaklanıyoruz. Son yılarda Ülker Türkiye içinde 2 bin yetim çocuğun hamiliğini üstlendi, kendisine müteşekkiriz. İlaveten çocuklarımıza bayram öncesi kıyafetler vereceğiz ve hediye edilen bisikletleri kendilerine ulaştıracağız. Buradan bizim çağrımız benzer çalışmaları tüm iş adamlarımızla yapmak isteriz” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti