Laçin çırpındıkça battı! Medine'den sonra Kudüs...

Medine'ye hakaretlerde bulunan ve tepkilerin ardından kıvırmaya çalışan Berna Laçin, çırpındıkça battı.

Laçin çırpındıkça battı! Medine'den sonra Kudüs...
Laçin çırpındıkça battı! Medine'den sonra Kudüs...
GİRİŞ 04.07.2018 09:46 GÜNCELLEME 04.07.2018 10:21
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Pişkince bir savunma yaparak suçluluk psikolojisiyle tepki gösteren vatandaşlara hakaret eden Berna Laçin, Medine iftirasına delil getiremezken cehaletini de gün yüzüne çıkararak Kudüs'ün İsrail'e ait olduğu skandalını savundu. 

Berna Laçin, çocuk istismarcılarının idamına karşı çıkarken İslam'ın kutsal şehri Medine'ye hakaret etti. Tüm istatistik verilerinde çocuk istismarı ve tecavüzlerin aşık olduğu Batı ülkelerinde olmasına rağmen 'Medine'de tecavüzlerin rekor kırdığını' iftirasında bulunan Berna Laçin tepkilerin ardından pişkince kıvırdı. 

 

 

SUÇLULUK PSİKOLOJİSİYLE TEPKİ GÖSTERENLERE HAKARET ETTİ

'Deli misiniz' diyerek tepki gösterenlere hakaret ederek 'suçluluk psikolojisi'ne giren ve tepkileri çarpıtmaya çalışan Berna Laçin, Medine'ye ettiği skandal ifadeleri meşrulaştırmaya çalıştı. Berna Laçin skandal bir şekilde İslam'ın kutsal şehrini "Arap kenti" diyerek ırkçı bir tavırla kendini savundu. İnsan ile şehrin farklı olduğunu savunan Laçin, Arapların kutsal olmadığını söyledi ve Medine'de tecavüzlerin olduğu skandalının arkasında durdu. 

MEDİNE İFTİRASINA CEVAP VEREMEDİ, LAF EBELİĞİ YAPTI

Medine'ye dil uzatan Berna Laçin'den bilimsel bir veri isteyen vatandaşlara cevap vermek yerine laf ebeliği yapması dikkat çekti. İstatiklere göre en fazla çocuk istismarı ve tecavüzün gerçekleştiği ülkelerin AB ve Avrupa ülkeleri olduğu gerçeğini dile getiremedi. Berna Laçin'in İslam'ın kutsal şehrine hakaret etmesi, 'bilinçaltındaki İslam düşmanlığının ortaya çıkması' olarak değerlendirildi. 

ÇIRPINDIKÇA BATTI! "KUDÜS'ÜN İSRAİL'E AİT"MİŞ

Konuştukça cehaletini gösteren ve saçmalayan Berna Laçin, Filistin'in başkenti Kudüs'ün de İsrail'e ait olduğu skandalını iddia ederek çırpındıkça battı.

YORUMLAR 66
  • zühtü 5 yıl önce Şikayet Et
    orda tecavüzün çok olduğunu iddia etmişte ,acaba oralarda başına bir iş gelmiş olmasın,ama olamaz çünkü orası paris,atina,amerika.almanya değil,çünkü oralarda kimin eli kimin cebinde belli, değil ,oraya gitseydi manevi huzurla geri dönerdi,değilmi layik bacı.
    Cevapla
  • AYH 5 yıl önce Şikayet Et
    buda her gün gazete, kitap okuyan aydinlardan herhalde.
    Cevapla
  • MTC 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaştan sonra :O da bir Baltaya sap olamayacağını anladığı SUPERWOMENİ oynuyor :))
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Değer.mi saçlı kadın
    Cevapla
  • Menajeri 5 yıl önce Şikayet Et
    Vaktikan diyecekti dili sürçtü,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı