Kırşehir'de çatıda uyuduğu esnada düşen vatandaşın hayatını çevre esnafın açtığı branda kurtardı. Vatandaşlar bu anları çığlık atarak izledi. Bütün uyarılara rağmen çatıda uyuyakalan adam bir türlü uyanmadı...

Kırşehir'de Medrese Mahallesinde bir ikametin çatısında uyuduğu gözlenen vatandaşın düşme ihtimalini gören esnaflar branda açarak hayat kurtardı. Hangi nedenle çatıya çıktığı bilinmeyen Ş.İ.'nin düşme anı kameralara yansıdı.

Uyurken düştüğü görülen ve bir vatandaşın çığlıklarıyla esnafın branda açarak hayatını kurtardığı Ş.İ., olay sonrasında Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

HAYATINI KAYBETTİ

Kırşehir'de çatıda uyuduğu esnada düşen ve vatandaşların açtığı branda ile kurtarılan şahıs, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 
Kırşehir'de Medrese Mahallesinde bir ikametin çatısında uyuduğu gözlenen vatandaşın düşme ihtimalini gören esnaf, branda açarak şahsın hayatını kurtarmıştı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ş.İ., omurilik zedelenmesi ve vücudunda meydana gelen kırıklar nedeniyle hayatını kaybetti. 

Yorumlar 35 Yorum Var
  • vatandaş 01.08.2018 19:33
    branda yırtıldı. yer düştü ve öldü. Allah rahmet etsin
  • ahmet kemal 31.07.2018 19:32
    bayılma bile olsa o çatıda ne işi var. ya intihar için ilaç içip oraya çıktı. orada bayıldı. ya da birileri baştan ilaç zehir falan içirip oraya getirdiler.brandanın üstüne düşüyor. düşmekten ölmemiş olabilir..
  • abdullah ünal 31.07.2018 18:55
    orada adam uyuyup kalırmı kardesım bonzai icmiş olmasın....
  • ADAMIN BİRİSİ 31.07.2018 18:52
    İtfaiye merdiveni ile çıkılıp aşağı alınabilirdi uyuya kalmış deniyor sara nöbeti bayılma gibi nedenler olabilir...
  • VELİ 31.07.2018 18:32
    Arkadaşlar adamlar yakalamış ama branda yırtılmış adam direk aşagıya çakılmış. iyi izleyin.
Daha fazla yorum görüntüle