Ümraniye’de 3 kişi tarafından sokak ortasında kaçırılan Birol Sağlam’dan 20 gündür haber alınamıyor. 49 yaşındaki Sağlam’ın kaçırılma anı güvenlik kameralarına yansırken, gözü yaşlı anne oğlundan gelecek bir haber bekliyor.  

  İddiaya göre Ümraniye'de 49 yaşındaki Birol Sağlam isimli vatandaş 20 gün önce işine giderken evininin önünde kimliği belirsiz 3 kişi tarafından kaçırıldı. 13 Temmuz’dan beri haber alınamayan Sağlam’ı kaçıranlar ise güvenlik kameralarına tarafından kaydedildi. Birol Sağlam’dan haber alamayan gözyaşlı aile, oğullarının bir an önce eve dönmesini bekliyor.

  Oğullarının işe giderken kaçırıldığını fark eden aile polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Mahalledeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri Sağlam’ın şapka takan ve profesyonelce hareket eden 3 şahıs tarafından kaçırıldığını fark etti. Çalışma başlatan polis ekipleri Sağlam’ı kaçıran 3 şüpheliyi her yerde arıyor.

  Birol Sağlam’ın gözü yaşlı annesi Hatice Satılmış, “Kim kaçırdı? Ne yaptılar? Ne istiyorlar? Burada desinler, biz şunu istiyoruz desinler. 20 gündür haber alamıyoruz, hiçbir ipucu yok.Ne diyeceğimi bilmiyorum, kendimi zor tutuyorum. Evin önünden kaçırdılar. Görüntülerde gözüküyor. Bekliyoruz bugün gelir, yarın gelir diye. Bir ana ne yapabilir ki ancak gözyaşı döküyorsun.Belki bırakırlar diye onu bekliyorum. Kimin elindeyse vicdanları varsa bıraksınlar benim oğlumu. Bu yaşımdan sonra bu acıya katlanamıyorsun. Ne istiyorlarsa vereceğim. Yeter ki benim çocuğumu göndersinler. Bunların ana-babaları yok mu? Ailesi yok mu? 20 gündür bir ipucuna ulaşamadık.Evde elimiz kolumuz bağlı bekliyorum. Allah rızası için bıraksınlar benim evladımı, bana göndersinler. Ne suçu varsa söylesinler” dedi.

  Birol Sağlam sabah saatlerinde evinden çıktıktan sonra kaçırılma anı güvenlik kameralarına yansıdı. 49 yaşındaki Sağlam’ın sokakta yürüdüğü görülüyor. Şapkalı oldukları dikkat çeken 3 şüpheli şahsın Sağlam’ı takip ettiği kameralara yansıyor. Kamera açısından çıkan 3 şüpheli, Sağlam’ı etkisiz hale getirdikten sonra panelvan bir araca bindirerek kayıplara karışıyor. Kaçırma olayı sırasında ise beyaz renkte bir aracın sokakta takipte olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • leon 04.08.2018 09:18
    arkadaşlfar olay gercek annesı konusuyor ama anlama gordügünü yorumlama eksıgı olan vatandaşlar hala ülkede adalet emniyet gibi kurumların cagın gerısınden geldıgının farkında olmadan at gözlugu takmıs herseyı mukemmel gıbı görüp yorum yapiyor
  • adsız 04.08.2018 08:47
    Yakalansalar ne olacak? Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırlar, olur biter. Yargı başka, adalet bambaşka. Yargının varlığı adaletin varlığını göstermez. Böyle giderse adalet beklentisi kalmayacak, başka şeyler devreye girecek. hiçbir boşluk boş kalmaz, birilerince doldurulur.
  • emekli 03.08.2018 14:06
    doğru ya adamlar çinli nasılda farkedilmedi yakalansalar ne oluyor bir şey olmadığı içinde ülkemiz eşkiya yatağına döndü
  • RuHi 03.08.2018 12:13
    Ne Çin i be kardeşim aklınıza geleni biliyormuş gibi yazmayın yahu
  • ali 03.08.2018 10:14
    Kaçıranlar.Orğan mafyası olablir mi
Daha fazla yorum görüntüle