Malatya'da şüpheli paket alarmı

Malatya'da bomba olabileceği ihtimali üzerine patlatılan iki şüpheli çantanın biri boş çıktı, diğerinde ise öğrenci kıyafeti ile okul malzemeleri bulunduğu tespit edildi.

Malatya'da şüpheli paket alarmı
Malatya'da şüpheli paket alarmı
GİRİŞ 19.09.2007 02:45 GÜNCELLEME 19.09.2007 02:45

Malatya polisi geceyi şüpheli paket ihbarları ile geçirdi. İlk ihbar belediye binasının arkasındaki Emekliler Parkı'nın yanında bulunan kaldırıma bırakılan çanta için geldi. Polis ekiplerinin yoğun güvenlik aldığı olay yerinde bomba uzmanının patlattığı çanta boş çıktı.


İkinci ihbar ise Malatya Gar'ından geldi. Gar binasındaki yolcu bekleme salonunda bir çantanın şüpheli olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden bomba imha uzmanı, fünye ile çantayı patlattı. Bir öğrenciye ait olduğu belirlenen çantadan elbise ve okul malzemeleri çıktı.
Şüpheli paketlerin boş çıkması polis ekiplerine rahat bir nefes aldırdı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu ve Özel destekçisi kadınlar arasında hain tartışması!
894 bin işçi aranıyor! İŞKUR verileri paylaştı: En çok aranan meslekler belli oldu