Sınırda kuyruk oluştu... Suriyeliler geri dönüyor

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonları ile terörden temizlenen bölgelere göre dönmek isteyen Suriyeliler, Öncüpınar Sınır Kapısı'nda uzun kuyruklar oluşturdu.

Sınırda kuyruk oluştu... Suriyeliler geri dönüyor
Sınırda kuyruk oluştu... Suriyeliler geri dönüyor
GİRİŞ 03.09.2018 14:52 GÜNCELLEME 03.09.2018 15:03
Bu Habere 255 Yorum Yapılmış

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan bazı Suriyeli aileler, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'tan temizlenen bölgelere geri dönüyor.

BAŞKAN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu ve ellerinde "Teşekkürler Türkiye", "Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türk askerlerine teşekkür ediyoruz", "Bizimle ekmeğini ve suyunu paylaştığı için Türk milletine teşekkür ederiz" ve "Ülkemize gitmemize izin verdiğiniz için teşekkürler" yazılı dövizlerle Öncüpınar Konaklama Tesisleri Göç İdaresi Müdürlüğüne gelen 200 Suriyeli, işlemlerin ardından minibüslerle ülkelerine gönderildi.





YORUMLAR 255
  • Kardeşiz. 5 yıl önce Şikayet Et
    MİT bile Cumhurbaşkanı'na rapor verdi, NÜFUSUMUZ AZALIYOR. Televizyonlara çıkıyor: 9BİN TL'ye çoban bulamıyoruz. Her 2 çalışan, bir emekliye bakmak zorunda. Suriyeliler bize genç çalışma gücü kattı. Bir zamanlar Türk işçilerine reva görüldüğü gibi, bizim gençlerimizin burun kıvırdığı zor ve ucuz işleri onlar yapıyor. Günde 50 TL'ye pamuk toplayan Türk bulabiliyor musun? Bir de işimizi elimizden alıyorlar diyorlar. Adamlar sanki devlet memuru oluyor. Suriyeliler bizim için nimet. Irkçılar ve CHP'nin balkan göçmeleri ne derse desin.
    Cevapla
  • Di yorum! 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar vatanını savunup topraklarını kefereye terk etmemek için Suriyede çarpışır ve milyonlarcası katledilmişken, benim şehrimde ise Suriyeli sağlam erkekler, saçları o biçim genç deli kanlılar, patenli, kaykaylı züppeler.. Oğlum-kardeşim Mehmetçik ise Suriyedeki Müslüman kardeşlerimizle silah arkadaşlığı yapıp topraklarını savunuyor. Müslüman din kardeşlerimizin başımızın üzerinde yeri var.. Toprağına dönmek isteyen kardeşlerimizin yolu açık olsun. Desteğimiz hep onlarla. Ancak ülkemize tebelleş olmuş Müslüman olmayan Suriyelilerin hepsini gönderin gitsin Avrupaya.. Açın kapıları.. Niye tutuyorsak?
    Cevapla
  • KüfürTekMillettir 5 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale'de onlar burada, bizim topraklarımızda Şehid oldu. Elin abd'lisi bile Suriye'ye girmiş, niyazi olup duruyorken, biz orada ne arıyoruz diyenler var. Bizim gibi savaşsalardı diyor CHP kafalılar. Evet bizde 300 Kg'lık mermiyi kaldıran Seyyid onbaşı gibi kahramanlar vardı ama unutmayın ki, o mermiyi atacak topu da, "Nusret" ismiyle bilinen mayın gemisini de bize Almanlar vermişti. O zaman gavurlar kendi arasında savaşıyordu, şimdi uyandılar, topluca Suriye ve Irak'a saldırıyorlar. 15 ülke havadan bomba yağdırsa, sen ne yapabilirsin. Gavurlar bir oldu da, Müslüman görünen bazıları hala ırkçılık hastalığıyla ayrılık peşinde.
    Cevapla
  • nusretet 5 yıl önce Şikayet Et
    tuzlayalım seni. kokma
    Cevapla
  • Ya sabır 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adamlar mazlum geldi zalim oldu diyoruz. Eşkıya oldu, çete oldu. Cinayet, gasp, hırsızlık, arsızlık... siz hala çıkmış bunları istemeyenleri açgözlülükle suçluyorsunuz! Hiç poz kesmeyin siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz: sizin canınıza/malınıza/ırzınıza kasetedilmemiş. Başına bu işler geleni anlamak istemiyorsunuz
    Cevapla
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet açıklama yapıyor: Suriyelilerin suç oranı kendi milletimizden çok çok düşük oranda diye. İzmir'deki Türkçe bile konuşamayan, üzerinden komünizm geçmiş Bulgar, Yugoslav, Yunan göçmenleri gören yok, onlar CHP'nin korumasında başkanlığa bile aday.
    Cevapla
  • sevinç 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gittiğiniz yerde size huzur verirler. Vatanınızda mutlu olursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!