ABD'li senatörlerden Suudi Arabistan önerisi!

ABD Senatosunun önde gelen isimlerinden Lindsay Graham, Suudi Arabistan'ın gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında yaptığı yorumda, 'Eğer bu kişi İstanbul'daki Suudi konsolosluğunda öldürülmüşse bu uluslararası toplum nazarında normal görünen bütün çizgilerin ötesine geçer' dedi.

GİRİŞ 11.10.2018 00:10 GÜNCELLEME 11.10.2018 06:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cemal Kaşıkçı'nın başkonsoloslukta kaybolmasıyla ilgili eleştiri okları Suudi Arabistan'ın yanı sıra ABD'ye de yönelirken, ABD'den adeta saat başı açıklama geliyor.

Senatör Lindsay Graham ve Senatör Rand Paul, Kaşıkçı hakkında açıklamalarda bulunarak, Suudi Arabistan yönetimini hedef aldı.

"BU OLAY BÜTÜN ÇİZGİLERİN ÖTESİNE GEÇER"

 

 

Senatoda gazetecilerin sorusu üzerine Kaşıkçı hakkındaki iddialara dikkati çeken Graham, "Daha önce hiç bu kadar rahatsız olmamıştım. Eğer bu kişi İstanbul’daki Suudi konsolosluğunda öldürülmüşse bu uluslararası toplum nazarında normal görünen bütün çizgilerin ötesine geçer." ifadesini kullandı.

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine katkı veren ve Batı medyasında Orta Doğu ile ilgili haberleriyle tanınan Kaşıkçı, 2 Ekim'de resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra ortadan kaybolmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • sertan 5 yıl önce Şikayet Et
    ey abd filimlerinizi ve fırıldaklarınızı holy woodda çevirin. salmanın paralarına el koyduk deyin gerekçe sonradan yayınlanacaktır demeyi de ihmal etmeyin. bu işin içinde PİS ABD ev VAMPİR YAHUDİ kokusu geliyor
    Cevapla
  • Mehmet06 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayın başından beri Amerikan oyunu olduğunu düşünüyorum. Suudi kökenli Amerikan vatandaşı kendisi de bu işin içindedir. Ben çıkmazsam Türk yetkililerine bildir demek de bunun kanıtıdır. Ancak Amerika planı değiştirip öldürttü mü bilemem. Bu işin sonucunu Türkiye ye bağlamaya çalışıyorlar. Amerikan vatandaşının evlilik işlemleri için Suudi Konsolosluğunda ne işi var? Nişanlısı olduğu iddia Türk vatandaşının iyi sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Bu işin Ülkemiz gündeminden bir an önce çıkartılması gerekir.
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    suudlardan fazla para almak için piyasayı yükseltiyorlar. abd yaptırım kararı alır suudlara bu olayı bahane ederek. abd giderek tam mafya devlet olma yolunda. not:zaten kısman mafya devlet
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    gunaydin emmi
    Cevapla
  • Son Osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    abd iyi bilir konsolosluk icinden neler döndüğünü. kendi konsolosluklarinda dönenlerin yaninda bu safe bir olay kalir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar