AK Parti'den kritik 'af' açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Af meselesi seçime kadar Meclis’te gündeme gelmeyecek gibi görünüyor.” ifadelerini kullandı.

AK Parti'den kritik 'af' açıklaması
AK Parti'den kritik 'af' açıklaması
GİRİŞ 13.11.2018 09:26 GÜNCELLEME 13.11.2018 09:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Posta Gazetesi'nden Murat Çelik'e konuşan Kurtulmuş şunları söyledi;

"Af meselesinde AK Parti’yle MHP’nin görüşlerinin farklı olduğu aşikâr. MHP’nin Meclis’e gelmiş olan bir af teklifi var. Ayrıca Adalet Bakanlığımız da cezaların yeniden gözden geçirilmesiyle ilgili bir çalışma yapıyor. Dolayısıyla af meselesi şu anda Meclis’te gündeme herhalde gelmeyecek gibi görünüyor seçime kadar. Ama Sayın Bahçeli’nin bu son ikazıyla da, Cumhur İttifakı’nı af konusu gibi, EYT gibi, seçim işbirliği gibi münferit konulardan ayrı tutmuş olması da gerçekten önemlidir, değerlidir. Cumhur İttifakı’nı burada ayırdığını görüyoruz. Yani seçim işbirliği olmadı belki ama Cumhur İttifakı’nın kalplerde yerleşmiş, milletin bir ittifakı olduğunu biliyoruz. Sayın Bahçeli yine ittifakın ruhuna sahip çıkan bir çıkış yapmıştır."

 

 

YORUMLAR 8
  • Duygu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasa bekliyoruz umitlerimiz kirilmasi rabbim kimseyi karanlikta birakmasin af degil ceza indirimi istiyoruz
    Cevapla
  • İsmail bedır 5 yıl önce Şikayet Et
    Masum hiç bir örgütle alakası olmayan zor şartlarda hayatını kazanan hayata hıç bir sabıkası olmayan vatanın içın can atan suçzuz ceza evıye atılmiş ürencile için af deyi adalet bekliyouz
    Cevapla
  • Kadir Fesli 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş af istemiyor. Hakkını istiyor. .Vatandaş yasal yolların dışında iş yapmamış. Yasal sendikaya üye olmuş. Yasal gazete-dergi aboneliği olmuş. Soruşturma-kovuşturma geçirmemiş. Karakola dahi gitmemiş. İşinden atmışlar. Sonra Adalet sisteminde olmayan oyalama komisyonu uydurulmuş. Hak arama yolları olan mahkemeye erişimi geciktirilmiş. Bu mu Adalet?
    Cevapla
  • erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    seçimden sonra da gelmesin
    Cevapla
  • sinan ay 5 yıl önce Şikayet Et
    geçenlerde 15 yaşındaki bir lise öğrencisi başka bir öğrenci tarafından pompalı tüfek ile öldürülmüştü öldürülen kişinin anne babasına gidin bakalım affediyorlar mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti