CHP yönetimini topa tuttu: Hiçbir projeleri yok!

CHP'den olaylı bir şekilde ihraç edilen Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Best FM'de Ufuk Karcı'nın sorularını yanıtladı.

CHP yönetimini topa tuttu: Hiçbir projeleri yok!
CHP yönetimini topa tuttu: Hiçbir projeleri yok!
GİRİŞ 05.12.2018 12:42 GÜNCELLEME 05.12.2018 12:43
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Yılmaz, "İhraç edilmem her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Bu durumda neticeye bakmak lazım. Ben mücadelenin içerisinden geldim. Halktan kopan, vizyonsuz bir anlayışla mücadeleden vazgeçmeyeceğim." dedi.

 

 

CHP ADAYLARININ PROJESİ YOK

Çok önemli bir seçime gidildiğini hatırlatan Yılmaz, "Halk mevcut durumdan memnuniyetsiz ise değişim ister. Değişimi ise güvendiği bir alternatif ile sağlar. Ancak, senin projen yok. Adayların necidir, belli değil. Dolayısıyla millet sana güvenmiyor. Milletin  derdini dinleyemiyorsun. Onlarla birlikte olamıyorsun. İşte Türkiye'de de menuniyetsizlik var ancak millet alternatif bulamıyor. Alternatiflere güvenmiyor." ifadelerini kullandı.

 

 

GRUP TOPLANTILARINDA SADECE ŞOV YAPILIYOR

Yılmaz, Salı günleri TBMM'de düzenlenen grup toplantılarında, sadece şov yapıldığını söylerken; "İşte görüyorsunuz. Çıkıp, bir birilerine ithamlarda bulunuyorlar. Millet için şunu yapacağız, bunu yapacağız demiyorlar. İktidar olmak için gündemi belirlemek gerekir. Ancak CHP'de dahil muhalefet, belirlenen gündemin peşinden sürükleniyor. 'Millet bizi neden sevmiyor' diye sormamız lazım. İşte ben, seçim bölgemde beni neden sevdiklerini değil, sevmediklerini soruyorum" dedi.

YORUMLAR 42
  • Dostacısı 5 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman oldu ki
    Cevapla
  • Ali29 5 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz olur mu projeleri en büyük projeleri Türkiye düşmanları ile işbirliği yapmak, sonra dur bakalım Atatürk edebiyatı yapmak, Cumhuriyet marşı çalmak, her türlü yalan dolan, iftiranın içinde bizzat yer almak, kaos ortamı oluşturmak daha say say burada saymakla bitmez. Ama bir dikili ağaçları var mı derseniz, kocaman bir YOK.
    Cevapla
  • Canım Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bunları ihraç edilmeden niye söylemedin . Korkunun ecele faydası yok. Bak yine ihraç edildin. Demek ki siyasetçiye başta vatan sevgisi, yürek ve haysiyet gerekirmiş. Farkında değilsiniz.
    Cevapla
  • yunaklı 5 yıl önce Şikayet Et
    TC nin ekonomi, sosyal, bilim, kültürel, spor, çağdaşlık vb... her gelişmenin önündeki tek engel chp dir. Bu zihniyet olmasın Türkiye daha büyük bir devlet olacaktır.
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP de öyle bilinç altını dışa vuran kolay kolay çıkmazdı biri çıktı maalesef onuda ihraç ettiler aslında hepsinin fikirleri zikirleri birdir bunların ama köprüyü geçinceye kadar kendilerini gizleme şartıyla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...