Elebaşından tarihi itiraf! Korkusu diline vurdu

PKK elebaşı Karayılan, “Saha sorumlularından, TSK’nın robot asker kullandığına dair raporlar alıyorum. Gerilla, Türk askerlerinin 50-60 derecelik dik yokuşları uçar gibi tırmandığını, aniden gökten tepelerine indiklerini, birden bire yerden fırladıklarını söylüyorlar. En büyük kaybı yaşıyoruz” itiraflarında bulundu.

Elebaşından tarihi itiraf! Korkusu diline vurdu
Elebaşından tarihi itiraf! Korkusu diline vurdu
GİRİŞ 10.12.2018 12:42 GÜNCELLEME 10.12.2018 12:42
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

PKK'nın Abdullah Öcalan'dan sonraki elebaşı Karayılan'ın geçtiğimiz günlerde bir grup terörist ve örgüte yakın sözde gazeteciyle birlikte sohbet sırasında söylediği sözler, örgütün bitişinin itirafı olarak dikkat çekti.

 

 

''TSK'NIN EN GÜÇLÜ DÖNEMİ''

Karayılan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) tarihindeki en güçlü döneminin kendi zamanına denk gelmesini ''şanssızlık'' olarak nitelendirerek, ''Saha sorumlularından, TSK'nın robot asker kullandığına dair raporlar alıyorum. Gerilla, Türk askerlerinin 50-60 derecelik dik yokuşları uçar gibi tırmandığını, aniden gökten tepelerine indiklerini, birden bire yerden fırladıklarını söylüyorlar. Gerçekten çözüm sürecinden beri en büyük kaybı yaşıyoruz'' itiraflarında bulundu.

 

 

MODERN SİLAHLAR TERÖRİSTLERİ BUNALTTI

Açıklamalarından, Türkiye'nin geliştirdiği başta Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA), silahlı dronlar, gelişmiş füze sistemleri, akıllı bombalar, nüfuz edici bombalar, hareketli hedefleri bile sıfır hatayla vurabilen roketler, lazer silahları gibi silah sistemlerinin, örgüte verdiği büyük zararlardan dolayı moral çöküntüsü yaşadığı anlaşılan Karayılan’ın, sahadan gelen ''TSK robot askerler kullanıyor'' şeklindeki raporlardan da fazlasıyla etkilendiği gözlendi.

Örgütün Suriye'deki kolu PKK/PYD'nin, ABD ve Avrupa’nın onca silah, mühimmat, para ve lojistik desteğine rağmen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında hiçbir varlık gösterememesinin de Karayılan'ın içine düştüğü bunalımı artırdığı belirtiliyor.

KAYNAK: YENİ AKİT
YORUMLAR 23
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Okurken keyif almamak mümkün değil. Bunlar daha iyi günleriniz.
    Cevapla
  • gerçek 5 yıl önce Şikayet Et
    sıkıştın ha şu kanının aktığını yakında göreceğiz inşallah
    Cevapla
  • Sönmez 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD’li babalarınıza söyleyin sizede alsın o ekipmanlardan
    Cevapla
  • vatandaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonun yakin kopek kabusunda bogul.
    Cevapla
  • sinan can 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakında Terminatör t800 gödereceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!