Nişantaşı'da işlek bir caddede doktordan çıktığı öğrenilen yaşlı adam, kaldırımda yürüdüğü esnada kalp krizi geçirdi. Kriz geçirdiğini gören vatandaşlar adamı karga tulumba otomobile taşıdı ardından da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Caddede onlarca doktor muayenehanesi olmasına rağmen hiçbir doktorunun gelip de müdahale etmemesi “insanlık ölmüş' dedirtti. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalenin ardından yaşlı adam, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Adamın yakınları da ağlayarak bindiği ambulansa hastaneye gitti.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • celal 13.12.2018 10:31
    yeni sağlık politikaları ile daha çok doktorsuz kalınacak. Doktor dahi olsa bakanlıkça yetki verilmemişse acil hastalara mudahalede ağır cezalar verebiliyor Sağlık Bakanlığı. Ayrıca yüklü tazminat ödemeye mahkum edilebiliyorlar. Onun için hiçbir doktor kendini ve ailesinin geleceğini riske atmaz.
  • İ genç 11.12.2018 14:09
    En yakınındakilere dava açılmalı acil müdahale etmeyen doktor doktor değildir alın diplomasını
  • yuki 11.12.2018 13:41
    eee ya parası yoksaaa. malesef bir çok doktor para olmadımı görmez oluyor.gerçek doktorları tenzih ederim. onlara saygım sonsuz.
  • Demir Ersoy 11.12.2018 13:30
    Doktorların hipokrat yemini değişmeli parası olmayan ölsün bir muayene için binlira ücret alan toktorlar var yani mesleklerini sadece para kazanmak için yapıyorlar çok azı müstesna her meslek teki yozlaşma gibi hekimlik mesleğide yözlaşmıştır kazanmak odaklı
  • Aliye 11.12.2018 13:11
    Ama Nişantaşı doktoru onlarrrf. Öyle her vakaya kosamazlarr... Lütfen yaniii...Ne bekliyorsunuz kii..
Daha fazla yorum görüntüle