Çalışanı öldürülen Acun Ilıcalı için flaş gelişme! Cezası için...

Geçtiğimiz sene Santo Domingo'da çekimleri yapılan Survivor yarışmasının montaj ve kameraman ekibinden yer alan Alper Baycın uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti. Konuyla ilgili dava süreci devam ediyor ve Acun Ilıcalı yakından ilgileniyor.

Çalışanı öldürülen Acun Ilıcalı için flaş gelişme! Cezası için...
Çalışanı öldürülen Acun Ilıcalı için flaş gelişme! Cezası için...
GİRİŞ 22.12.2018 10:33 GÜNCELLEME 22.12.2018 10:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye’de büyük ilgi gören ve Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu TV 8 ekranlarının sevilen programı ‘Survivor 2018’in montaj ve kamera ekinde yer alan Alper Baycın uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti.

Olay 26 Haziran’da başkent Santo Domingo yakınlarında çekimlerin yapıldığı Les Terranas kasabasında gerçekleşmişti.

 

 

Baycın’ı bıçaklayan zanlılar kısa süre içinde yakalandı ve tutuklandı.Savcılık, zanlılar hakkındaki soruşturmayı tamamladı ve biri hakkında ‘ömür boyu’, diğeri hakkında 3 yıl istemiyle dava açtı. Dominik Cumhuriyeti ceza yasalarında en yüksek ceza ‘ömür boyu hapis’ olarak yer alıyor. Cezaevinde diğer mahkûm ve tutukluların saldırılarına karşı cinayetin iki zanlısı tutuklandıkları günden itibaren özel bir bölümde tutuluyor. Zanlılar önümüzdeki günlerde mahkeme karşısına çıkacak. Dominik Cumhuriyeti hükümeti konuyla ilgi özel olarak ilgileniyor.

ALPER BAYCIN KİMDİR?

 

 

Antalya’da doğan 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunuydu. Bir süre Fenerbahçe TV’de çalıştıktan sonra Acun Medya’da geçen Baycın, bir süredir Dominik’teki montaj ekibinde görev alıyordu.

YORUMLAR 2
  • Acun'a. 5 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışı, seyahat sigortası var mıydı?
    Cevapla
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    yanlız kardeşimiz oraya gezmeye degil iş için gitmişti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor