Panik sürüyor! İşte YPG'nin kaçış planı

ABD’nin askerlerini geri çekmeye başlamasıyla terör örgütü PKK/YPG’de panik havası sürüyor. Teröristler harekât başlar başlamaz sivil kıyafetlerle kaçmayı planlıyor.

Panik sürüyor! İşte YPG'nin kaçış planı
Panik sürüyor! İşte YPG'nin kaçış planı
GİRİŞ 26.12.2018 10:30 GÜNCELLEME 26.12.2018 10:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Fırat’ın doğusuna yapılacak harekât için emir beklerken, terör örgütü PKK’nın Fırat’ın batısında işgal ettiği Münbiç’i de özgürlüğüne kavuşturmak hazırlıklarını tamamladı. Münbiç’i terörden temizlemek için Fırat Kalkanı ile Zeytin Dalı bölgelerinden gelen binlerce ÖSO mensubu operasyon için beklerken, teröristlerin olası sızmalarına ve kaçmalarına karşı da tüm geçiş noktalarını kontrol altına aldı.

SİVİLLERİN ARASINA KARIŞIP KAÇACAKLAR

Terör örgütü ise Fırat’ın doğusunda olduğu gibi Münbiç’te de sokakları ve evlerin altını köstebek yuvası gibi yaptı ve tünel kazmaya devam ediyor. Hem Fırat’ın doğusunda hem de Fırat’ın batısında iyice paniğe kapılan teröristlerin kaçmanın yollarını aradığı, harekât sırasında ise sivillerin arasına karışarak kaçmayı planladıkları belirtiliyor. Yine birçok örgüt mensubunun da köylerde saklandığı kaydedildi.

BİR SONUÇ ALAMADILAR

Teröristler Fransa, İngiltere, Almanya ve diğer koalisyon ülkelerinden de Türkiye’ye karşı planladıkları bir sonuç alamamanın sancısı içinde kıvranıyor. Rusya ve İran desteğini almak için de çeşitli girişimlerde bulunan teröristler, ABD’nin 18 bin tır ve 3 bin kargo uçağıyla verdiği silah, bomba ve mühimmatı cephelere dağıttığı kaydediliyor. PKK terör örgütü bu silahları, Fırat’ın batısında Münbiç başta olmak üzere Fırat’ın doğusunda yer alan Aynel Arap, Resulayn, Kamışlı. Amude ve Tel Abyat gibi bölgelerde ki teröristlere dağıttı. Teröristlerin olası bir harekatta bu silahlar öncelikle sivil noktaları hedef alacağı belirtiliyor.  

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 9
  • Memo 5 yıl önce Şikayet Et
    Gebereceksiniz köpekleeeer
    Cevapla
  • FM.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz savaşa kefenimizle gideriz , bu adiler işe fistanları ile gidiyor
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Desenize etek üreticileri fazla mesai yapacak.
    Cevapla
  • ERDNC 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir etek bir kansıza bu kadar mı yakışır
    Cevapla
  • Atilla 5 yıl önce Şikayet Et
    dansöz Kıafeti giysinler daha inandırıcı olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'